Scott Deroue pakt met Facility 2e plaats in eindstand WK Supersport 300!

Na een prachtig seizoen heeft Scott afgelopen weekend zilver in de eindstand van het WK Supersport 300 binnengesleept. Tijdens het 2020 seizoen, mede door corona, werden op 7 verschillende circuits 2 wedstrijden gereden. Van de 14 wedstrijden stond Scott 7 keer op het podium en behaalde 1 overwinning.

Scott kijkt tevreden terug op dit WK:
“We hebben een zeer goed seizoen gehad. Helaas รฉรฉn keer ten val gekomen en dat waren kostbare punten. Verder hebben we weinig fouten gemaakt en constant in de top meegedraaid, maar helaas voor mij, was er รฉรฉn concurrent nรณg beter. Ondanks dat we natuurlijk mee doen om Wereld Kampioen te worden kan ik niet anders dan tevreden zijn. Ik wil Facility danken voor hun steun dit seizoen, zonder sponsoren is racen op het hoogste niveau niet mogelijk. Dank!”

Voor welk team, in welke klasse Scott seizoen 2021 zal rijden is nog onduidelijk. Zodra hier meer over bekend is horen jullie dat! Namens Facilityย van harte gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie, Scott!

Plaats een reactie