FAC. Hét Facilitaire Uitzendbureau van Nederland!

FAC. Facilitair Uitzendbureau Is inmiddels een week live en de eerste aanvragen zijn inmiddels al ingevuld! Benjamin van Brakel, vertelt enthousiast: “Dat we officieel van start zijn is te merken aan de eerste aanvragen van nieuwe opdrachtgevers en inschrijvingen van medewerkers. Vol energie en positiviteit zien we de toekomst tegemoet.”

Met de ondersteuning vanuit ons andere bedrijf FAC. Facilitair Uitzendbureau kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen met flexibele, tijdelijke diensten op de voor ons vertrouwde facilitaire markt! We zijn als Facility zijnde erg blij met deze samenwerking en ondersteuning.

De afgelopen 30 jaar hebben we bij Facility Service BV ervaren met onze diensten, tijdelijk of structureel, van grote toegevoegde waarde te zijn bij onze opdrachtgevers. Niet alleen om kansen bij groei te faciliteren of de risico’s van krimp te beperken. De afgelopen jaren zien we dat de term ‘flex’ is geherdefinieerd. Bedrijven kiezen voor een groter percentage ‘flexibiliteit’ en besteden steeds meer secundaire processen uit. Steeds vaker niet structureel maar flexibel. We hebben in de afgelopen 30 jaar gezien dat na een crisis (inmiddels zitten we midden in de 4e) die flexibele, tijdelijke vraag extreem toeneemt. Ondanks dat we onze belofte altijd waar hebben kunnen maken, was het een stretch altijd te voldoen aan de flexvraag van onze (potentiele) opdrachtgevers vanuit ons detacheringsbedrijf. Onze wens om een uitzendoplossing te kunnen bieden, was al langer aanwezig. Corona is daarin slechts een versneller geweest om dat te realiseren.

We zijn na maanden van voorbereiding in deze bijzondere tijd dan ook enorm trots opdrachtgevers vanaf vandaag vanuit FAC. Facilitair Uitzendbureau. nóg beter te kunnen bedienen met flexibele, tijdelijke diensten op de voor ons vertrouwde facilitaire markt.

Plaats een reactie