Ronde tafel sessie: Data in Facility Management

Een mooie groep met Facility Managers kwam afgelopen week bijeen voor de eerste ronde tafelsessie bij Facility. Vanuit Kirkman Company kwamen Sander Kloppenbrug en zijn collega Bart Volker hun visie op het gebruik van data in het algemeen geven en kwamen er vanuit de gasten een aantal vragen waarbij er goede adviezen werden gegeven. Al en al een hele waardevolle sessie!

In een kleine en vooral Corona-proof setting, hebben we gisteravond dan toch een eerste Ronde Tafel Sessie “Data in FM” kunnen houden. Met minder mensen dan in eerste instantie gewenst maar de mogelijkheid om op een veilige manier toch fysiek bijeen te kunnen zijn werd door alle aanwezigen bijzonder gewaardeerd.

Met FM zwaargewichten als Leon van Ginniken, Manager Huisvesting en Facilities van de Hogeschool van Amsterdam, Joris van Eijkeren, Senior Commercieel Beheer en Exploitatie van Heijmans, Rob Tresoor, Sectormanager Facility Management van de Provincie Noord Holland, Michael van Anen, Technisch Projectleider van Salto KS en Edwin van der Zijden, Interim Facility Manager van Stichting Kinderopvang Amersfoort, werd onder begeleiding van Kirkman Company’s Data Experience Lead Sander Kloppenburg en zijn collega Bart Volker afgetrapt.

Sander geeft vanuit zijn jarenlange ervaring en expertise zijn visie op het gebruik van data in het algemeen, en waar Kirkman dat bijvoorbeeld in de retail sector in het bijzonder voor haar klanten toepast met sterke resultaten. Voor onze tafelgasten had hij vragen als: “Welke databronnen monitort de branche zelf?” en “met welke systemen wordt gewerkt, maar ook welke zijn vrijelijk beschikbaar?” en ” waar loopt de branche tegenaan bij het gebruik van data” en ” hoe kan al die data gecombineerd tot een 1+1=3 of nog veel waardevoller propositie voor FM”?

Vanuit FACILITY begeleidde Algemeen Directeur (en nog steeds FM’ er in zijn hart) de avond waarbij ook Commercieel Directeur Rob Hakvoort en Operationeel Directeur van FAC. Uitzendbureau Benjamin van Brakel aanwezig waren. FAC.Uitzendbureau leverde met Twan Schouten een Host die de hospitality op gastvrije wijze verzorgde,

Uiteraard krijgt deze avond een vervolg om nog veel meer “op te halen uit de branche” maar nu al is er genoeg kennis, ervaringen en visies opgehaald om dit binnenkort middels een Whitepaper met u te delen! Houd onze LinkedIn pagina daarom in de gaten.

Plaats een reactie