“WIJ Amersfoort, WIJ ondernemen samen”

Vanzelfsprekend, zo gezegd zo gedaan zou je zeggen. Maar toch gebeurt het maar zo weinig. Dat was de conclusie na het samenkomen van Mark Pot (Pot Verhuizingen), Edwin van Korlaar (Xcellent) en Facility directeur Rob Hakvoort tijdens de ondernamen Gouden Parel 2019.

3 Amersfoortse bedrijven, samen 170 jaar actief in de Keistad. Ondanks dat er zoveel prachtige (netwerk) initiatieven zijn, is het ‘Amersfoorters doen zaken met Amersfoorters’ niet bij iedere onderneming vanzelfsprekend. Dat moet beter kunnen, maar ‘hoe’ bleef de grote vraag.

Diverse brainstormsessies verder is er contact gelegd met Mathilde Van Der Sanden van De Gemeente Amersfoort en is het idee voorgelegd. Niet alleen voor Amersfoortse bedrijven is dit interessant, tevens voor bedrijven van buiten Amersfoort die over verhuizen nadenken is het natuurlijk fantastisch te weten dat ‘de beste deal’ lokaal gehaald kan worden.

Vraag en aanbod samen brengen, dat is het doel. Om het initiatief te laten slagen is draagvlak nodig en zo hebben de mannen een podium gekregen tijdens het Amersfoort Business Event afgelopen 29 oktober. Voor het einde van dit jaar presenteren zij de uitkomsten;

Stay Tuned!

Plaats een reactie