Facility en Skript bundelen krachten; Workplace at Home!

De verhouding kantoor- en thuiswerken verandert heel snel nu. De coronacrisis heeft de thuiswerktrend versneld en er definitief voor gezorgd dat medewerkers vaker vanuit huis zullen werken. Logisch, want voor mensen waarvan hun beroep het toelaat, heeft thuiswerken veel voordelen. Voor werkgevers kan het erg aantrekkelijk zijn door substantieel te kunnen besparen op onder andere huisvestings- en reiskosten.

Iedereen heeft een goede thuiswerkplek nodig, dus zijn we daar samen met Skript ingedoken. Skript is van origine onder andere leverancier van kantoormeubilair en zaten met de vraag: hoe gaan we thuiswerkers helpen? Wij zeggen altijd: Facility zorgt voor de ultieme klant- en pandbeleving. Dus als mensen thuis gaan werken, kunnen we dat ook faciliteren.

Workplace at Home weet uit ervaring hoe belangrijk een goede werkplek is. Of het nou om één dag in de week gaat, of meerdere: een goede thuiswerkplek is essentieel. Niet alleen voor de directe productiviteit maar ook, of juíst, met het oog op de gezondheid van de medewerker op de lange termijn.

Als Facility en Skript hebben wij onze expertises gebundeld. Na research, ontwikkeling en met ruim 65 jaar ervaring kunnen wij met Workplace at Home jou en jouw medewerkers op basis van een gedegen advies complete, Arbo-goedgekeurde thuiswerkplekken leveren. Of je er nu 1 of 1000 nodig hebt! Wij inventariseren, leveren, monteren en onderhouden dé perfecte werkplek. Bestellen en beheren is eenvoudig in te regelen via uw eigen Workplace at Home portal.

Een afspraak plannen, de mogelijkheden direct bespreken of de brochure ontvangen:

rob.hakvoort@facility.nl

06-23375501

Rob

Plaats een reactie