Een werkdag bij Facility van Nicoline Westra

Een terugkerend item van Facility is een vlog waarbij een van onze medewerkers jou meeneemt in een werkdag bij Facility. Dit keer was het de beurt aan Nicoline Westra, werkzaam als back-up receptioniste en lid van de OR. 

Bij Facility bieden we 100% continuïteit aan onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wanneer de vaste werknemer op een locatie ziek is of verlof heeft, er een vervanger komt of wel een back-up. Voor het klantteam hospitality en het klantteam facilitair zijn er aparte back-up poules. Voor het klantteam hospitality bestaat de back-up poule uit zeven dames die bij de verschillende opdrachtgevers zijn ingewerkt. Om 07.00 uur ’s ochtends staan deze back-up dames paraat, want als er een ziekmelding binnenkomt worden zij door de planning naar deze locatie gestuurd.

Dat betekent dat elke dag er anders uit ziet voor een back-up receptioniste. Soms is al van voren bekend op welke locatie zij moeten werken, maar soms verandert dat in de ochtend nog. Hiervoor moet je als back-up receptioniste erg flexibel zijn en goed kunnen schakelen.

Hoe zo’n dag er dan bijvoorbeeld uit ziet, kan je in deze vlog bekijken waarin Nicoline Westra jou mee neemt in haar werkdag!

https://vimeo.com/525435340

Plaats een reactie