Flexibiliteit & continuïteit

Wat er ook verandert, wij zijn er voor u.

De zekerheid dat het geregeld is. Wij nemen die zorg uit handen. Van tijdelijke operationele ondersteuning tot duurzame integrale oplossing, wij leveren professioneel en persoonlijk maatwerk.

Ook als de vraag verandert, bewegen wij mee. Bieden we flexibele en creatieve oplossingen. Door goed te luisteren, anders te kijken en slim en snel te schakelen. Tussentijds opschalen of krimpen? Geen probleem. Met het support van Facility bent u verzekerd van een facilitaire partner die voor u klaarstaat.

Wij garanderen 100% continuïteit van de kwaliteit met ons Facility Backup Team. Een support team van ingewerkte en flexibele experts dat áltijd klaarstaat om in te vallen.

Facility, supporter van uw succes.

Of het nu gaat om hospitality, onderhoud en beheer of om integrale oplossingen, advies en project/ interim management, Facility ontzorgt organisaties met full service ondersteuning.

  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • 25 jaar ervaring in facilitair management
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Geen omkijken naar planning en administratie
  • 100% continuïteit van kwaliteit
  • Full service support

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Daarom kiezen organisaties voor Facility

Een partner waar hard wordt gewerkt, de medewerkers er echt toe doen en de wensen en behoeften van de klant voorop staan.

Dennis Staakman
Facilitair Manager, Volkerrail

Wij huren Facility nu alweer ruim 3 jaar in. Dit heeft onze organisatie zeker goed gedaan. We doen nu meer met minder mensen.

Harald Hamers
Bureaumanager, Controller en Hoofd Financiën, CPS

Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt er voor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!

Judith Korver
Office manager, Global Knowledge