Efficiëntie & transparantie

Omdat het altijd beter kan.

Wij maken het graag makkelijk voor onze relaties. Dus een vast aanspreekpunt, snelle service en eenduidige facturatie. Geen administratieve rompslomp, wel overzicht en transparantie.

Op locatie bij opdrachtgevers werken we aan structurele oplossingen, continuïteit en efficiëntie. We analyseren, adviseren en bieden handige tools. Ook geven we trainingen aan teams (intern & extern) en individuele medewerkers (on the job).

In onze open organisatie met korte communicatielijnen zijn we continu op zoek naar hoe we onze relaties nóg beter van dienst kunnen zijn.

Facility, supporter van uw succes.

Of het nu gaat om hospitality, onderhoud en beheer of om integrale oplossingen, advies en project/ interim management, Facility ontzorgt organisaties met full service ondersteuning.

  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • 25 jaar ervaring in facilitair management
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Geen omkijken naar planning en administratie
  • 100% continuïteit van kwaliteit
  • Full service support 

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Daarom kiezen organisaties voor Facility

Een partner waar hard wordt gewerkt, de medewerkers er echt toe doen en de wensen en behoeften van de klant voorop staan.

Dennis Staakman
Facilitair Manager, Volkerrail

Wij huren Facility nu alweer ruim 3 jaar in. Dit heeft onze organisatie zeker goed gedaan. We doen nu meer met minder mensen.

Harald Hamers
Bureaumanager, Controller en Hoofd Financiën, CPS

Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt er voor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!

Judith Korver
Office manager, Global Knowledge