Facility is dé expert in facilitaire dienstverlening. We werken met op maat gemaakte contracten, zodat we kunnen inspelen op de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke projecten zoals verhuizingen, vervanging van eigen personeel door ziekte of zwangerschap, opschaling bij een tijdelijke toename van werkzaamheden, structurele facilitaire inzet door professionele medewerkers, of om het creëren van continuïteit op lange termijn: Facility neemt je facilitaire taken met zorg uit handen, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Maatwerk facilitaire oplossingen

Of het nu gaat om een tijdelijke klus of dagelijkse ondersteuning, Facility biedt maatwerk en full-service ondersteuning. Als jouw partner zijn we betrokken bij zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Naast het plannen, begeleiden en administreren, organiseren we trainingen en regiobijeenkomsten. We passen ons flexibel en snel aan op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Jouw betrouwbare facilitaire partner

Met 30 jaar ervaring zijn wij specialisten in facilitaire dienstverlening. We hebben een groot landelijk netwerk van professionals en specialisten opgebouwd en kennen de markt als geen ander.

Facilitaire ondersteuning bij Facility

Facilitaire diensten van Facility omvatten de detachering van ervaren facilitair medewerkers die jouw organisatie ondersteunen, of je nu kiest voor het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van facilitaire taken. Onze focus ligt op persoonlijke betrokkenheid; wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet alleen voldoen aan de technische eisen van de functie, maar ook passen binnen de cultuur en de dynamiek van jouw bedrijf. Dit garandeert een naadloze integratie van onze diensten met jouw dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor je kunt rekenen op een efficiënte en effectieve ondersteuning op maat.

Facilitaire ondersteuning bij Facility betekent

  • Detachering van ervaren facilitair medewerkers
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Persoonlijke betrokkenheid

Facility heeft 30 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening op het gebied van gebouwonderhoud, toezicht en facilitair beheer

Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire dienstverlening bij Facility biedt jou als bedrijfseigenaar tal van voordelen. Door onze expertise en op maat gemaakte oplossingen kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een soepel lopende organisatie.

1. Focus op kernactiviteiten
Door het inhuren van facilitaire medewerkers, bodes, conciërges, huismeesters, of postkamer medewerkers via Facility, kun jij je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.

2. Professionele en flexibele ondersteuning
Onze ervaren professionals zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel inspelen op veranderingen binnen jouw organisatie.

3. Efficiëntieverbetering
Door gebruik te maken van onze diensten, kun jij profiteren van onze gestroomlijnde processen en efficiënte werkwijzen, wat leidt tot verbeterde productiviteit.

4. Kostenbesparingen
Het uitbesteden van facilitaire diensten kan jou helpen om kosten te besparen door efficiënter gebruik te maken van middelen en te profiteren van onze schaalvoordelen.

5. Continuïteit
Wij zorgen ervoor dat jouw facilitaire processen altijd door blijven gaan, zelfs bij afwezigheid van eigen personeel door ziekte, vakantie, of andere onverwachte omstandigheden.

6. Kwaliteit en betrouwbaarheid
Met Facility heb jij toegang tot hoogopgeleide en ervaren facilitaire professionals die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

7. Persoonlijke en enthousiaste benadering
Onze persoonlijke en enthousiaste benadering draagt bij aan een prettige werkervaring voor zowel werknemers als bezoekers, waardoor jouw organisatie een positieve uitstraling krijgt.

Onze facilitaire services

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloos ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning.

Facilitair

Vakbekwame huismeester, conciërges, (VVE) beheerders, bodes en meer. We detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.