Uw facilitair partner

Detachering – Advies – Implementatie


Maak een afspraak Whitepapers
Bekijk onze vacatures

Een goed gefaciliteerde werkomgeving
is het fundament voor uw succes

In uw bedrijf is het een komen en gaan van klanten en medewerkers. Geen dag is hetzelfde. Dat vraagt om een professionele, goed gefaciliteerde werkomgeving die meebeweegt met uw organisatie. Verliest u te veel tijd, geld en energie aan het regelen van facilitaire zaken? Verlopen alledaagse werkprocessen stroef? Of bent u met spoed op zoek naar vakbekwaam facilitair personeel? Denk aan de facilitaire dienstverlening van Facility. Wij maken het verschil. Voor elk facilitair probleem bieden wij een passende oplossing. Wij kijken naar wat uw organisatie en medewerkers nodig hebben en zoeken daar de juiste mensen bij.

Een oplossing voor elke facilitaire uitdaging

Facility Quick Scan

De Facility Quick Scan biedt snel inzicht in verbetermogelijkheden op facilitair gebied. Na analyse en evaluatie volgt een gedegen advies op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Facility Quick Fix

Heeft u een (acuut) capaciteitsprobleem? Als facilitair detacheringsbureau met landelijke dekking kunnen wij snel de juiste mensen aan u verbinden. Tijdelijk of structureel.

Facility Optimizer

Werkprocessen kunnen altijd beter en goedkoper. Met de Facility Optimizer maken en implementeren we een plan op maat om de klant- en pandbeleving van uw bedrijf structureel te verbeteren.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

referenties Adyen logo
Clini Clowns logo facilitaire dienstverlening
Thieme Meulenhoff logo
Global Knowledge logo
ANWB logo
Vreugdenhil Diary Foods logo referenties

Hierom kiezen organisaties voor de facilitaire dienstverlening van Facility

Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!

Roy Henke
Team Lead Office & Facility Management bij Adyen

De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.

Karina Stevense
Facilitair Manager, Rexel

Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!

Judith Korver
Office Manager, Global Knowledge

Zo zijn we uw organisatie van dienst

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. Wij detacheren niet alleen de juiste mensen, maar geven ook Hospitality trainingen en advies.

Facilitair

Vakbekwame huismeesters, conciërges, (VVE) beheerders, postkamermedewerkers, bodes en meer. Wij detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.

Van flexibele facilitaire ondersteuning tot een integrale aanpak,
Facility levert maatwerkoplossingen

Werken met Facility

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.