Een totaaloplossing voor al uw facilitaire zaken.

Een goed gestroomlijnde facilitaire dienstverlening draagt bij aan het succes van een organisatie. Andersom kan inconsequent facilitair management en versnippering van de processen de zaak flink stagneren. Zonde. Daarom biedt Facility een totaaloplossing. Zodat onze opdrachtgevers zich volledig met hun ‘core business’ kunnen bezighouden. Onze integrale aanpak is persoonlijk en betrokken, we zijn goed op de hoogte en bieden full service support.

Onze standaard is maatwerk. Van het uitbesteden van het complete facilitaire beheer tot het inschakelen van een geschikte manager en van flexibele ondersteuning tot structurele invulling. Met onze kennis, ervaring en grote landelijke netwerk zijn wij in staat snel te schakelen, flexibel te opereren en continuïteit in kwaliteit te leveren.

Onze facilitair managers zijn goed opgeleid, getraind en ervaren. Sterke mensen met hart voor de zaak, die gevraagd en ongevraagd advies geven ter optimalisatie, die oog hebben voor kostenbesparing en prestatieverbetering. Supporters van uw succes.

Het duurzaam inschakelen van de juiste professionals en leveranciers, het managen van de coördinatie en uitvoering, het zorgdragen voor een efficiënt inkoopproces, evenals deskundig contract- en risicobeheer vereist expertise en ervaring. Wij zijn specialist en werken met professionals.

De integrale aanpak van Facility.

Het voordeel van onze integrale oplossing is dat de gehele facilitaire organisatie zo efficiënt en optimaal mogelijk op elkaar is afgestemd. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

  • Full service support.
  • Persoonlijk en betrokken
  • Ervaren professionals
  • Efficiëntie en optimalisatie
  • Eén contract voor alle facilitaire diensten
  • Flexibele contracten

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Ieder z’n vak, het facilitair ontzorgen van andere organisaties is het onze.
Bij Facility heeft u de zekerheid van specialistische kennis, kunde en ervaring.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Van gastvrouw tot office-assistent, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. En 100% continuïteit.

Vakbekwame huismeesters, conciërges en beheerders. Maar ook postkamermedewerkers en bodes. Voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Totaaloplossingen met full service support. Kies met een integrale aanpak van alle diensten voor een gastgericht, efficiënt en optimaal resultaat.

Specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc management issues, zoals  o.a. bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en implementatie van FMIS-systemen.