Facilitair Management (project en interim)

Voor elk facilitair probleem een snelle, professionele oplossing

Wanneer uw facilitair management niet optimaal is ondervind de hele organisatie daar hinder van. Werkprocessen vertragen, medewerkers raken gefrustreerd en uw klanten voelen zich niet welkom. Een goed gestroomlijnde facilitaire dienstverlening draagt bij aan het succes van uw organisatie. Daarom biedt Facility de mogelijkheid om uw facilitaire zaken geheel of gedeeltelijk uit handen te geven aan een facilitair manager. Tijdelijk of structureel. Onze ervaren professionals hebben de kennis en kunde om van uw bedrijf een goed gefaciliteerde werkomgeving te maken.

Uitbesteden facilitair management

Wilt u volledig zorgeloos kunnen ondernemen? Onze facilitair managers zijn goed opgeleid, getraind en ervaren. Sterke mensen met hart voor de zaak, die gevraagd en ongevraagd advies geven ter optimalisatie van de facilitaire dienstverlening. Zij zetten hun kennis, expertise en ervaring in om kosten te besparen en werkprocessen te verbeteren. Wij kijken naar wat uw bedrijf nodig heeft en zoeken daar de juiste manager bij, zowel qua functieniveau en competenties als persoonlijkheid.

Tijdelijk ontzorgen

Ook voor het begeleiden van verandertrajecten, zoals een verhuizing, procesimplementatie of reorganisatie, en andere tijdelijke facilitaire vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij detacheren een interim facilitair manager die past bij uw organisatie en behoeften. Van deskundig advies tot coördinatie en uitvoer, onze specialisten zorgen ervoor dat uw project kundig en adequaat binnen het gestelde budget en de beoogde planning wordt afgerond.

Al een facilitaire topper in huis, maar tijdelijk vervanging nodig i.v.m. zwangerschap, sabbatical of ziekte? Dan wilt u natuurlijk wel iemand die de kwaliteit waarborgt en de continuïteit handhaaft. Facility zorgt voor de juiste match.

Flexibele maatwerkoplossingen

Het facilitaire werkveld is dynamisch en elke dag anders. En daarom is maatwerk onze standaard. Wij kijken naar uw organisatie en passen daar de dienstverlening flexibel op aan. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor zekerheid en continuïteit.

  • Detachering van ervaren facilitair managers
  • Oplossingsgerichte dienstverlening
  • Snel en slim schakelen
  • Continuïteit en flexibiliteit
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie
  • Werving en selectie voor alle facilitaire functies

Werken met Facility

Als de facilitaire dienstverlening hapert
ondervindt de gehele organisatie daar hinder van.

Waarmee kunnen we uw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. Wij detacheren niet alleen de juiste mensen, maar geven ook Hospitality trainingen en advies.

Facilitair

Vakbekwame huismeesters, conciërges, (VVE) beheerders, postkamermedewerkers, bodes en meer. Wij detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing