Ontzorgen & optimaliseren

De zekerheid dat alles geregeld is.

Facility ontzorgt organisaties in alles wat niet tot het primaire proces behoort. Daarin gaan we verder dan ‘u vraagt wij draaien’. We reflecteren, anticiperen en bewegen mee. We streven naar optimalisatie. Altijd en overal. Zowel in de werkprocessen als in de klantrelatie.

Alle processen rondom facilitaire dienstverlening nemen wij voor onze rekening, van recruitment tot salarisadministratie en van ziekteverzuimbegeleiding tot trainingen. Alles is geregeld.

Onze expertise is zowel breed als specialistisch. Daardoor kunnen we proactief handelen, flexibel opereren en op maat leveren. Uw zorgen zijn onze uitdaging.

Facility, supporter van uw succes.

Of het nu gaat om hospitality, onderhoud en beheer of om integrale oplossingen, advies en project/ interim management, Facility ontzorgt organisaties met full service ondersteuning.

  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • 25 jaar ervaring in facilitair management
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Geen omkijken naar planning en administratie
  • 100% continuïteit van kwaliteit
  • Full service support

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Daarom kiezen organisaties voor Facility

Een partner waar hard wordt gewerkt, de medewerkers er echt toe doen en de wensen en behoeften van de klant voorop staan.

Dennis Staakman
Facilitair Manager, Volkerrail

Wij huren Facility nu alweer ruim 3 jaar in. Dit heeft onze organisatie zeker goed gedaan. We doen nu meer met minder mensen.

Harald Hamers
Bureaumanager, Controller en Hoofd Financiën, CPS

Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt er voor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!

Judith Korver
Office manager, Global Knowledge