Onze klanten

Dit zeggen onze klanten over de samenwerking

Dit zijn onze klanten

Met verschillende diensten op gebied van hospitality, facilitair en facilitair management ondersteunen we verschillende opdrachtgevers met een landelijke spreiding. Van Ede tot aan Leiden en van Eindhoven tot aan Almere, we zitten door heel Nederland.

Daarnaast zitten onze opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Onze opdrachtgevers zetten zich in voor de zorg (bijvoorbeeld Heerenloo, Combinatie Jeugdzorg en Karakter Ede) maar ook voor maatschappelijke doeleinden (zoals Cliniclowns, Leger des Heils, Stichting het Gehandicapte kind en Natuurmonumenten). Maar ook onderwijs instellingen (zoals Artez, KABK en MAVO Muurhuizen) en overheidsinstanties en Gemeentes (zoals Nederlandse Zorg Autoriteit, Meld Misdaad Anoniem en Gemeente Amersfoort, Gemeente Den Bosch en Gemeente Zaltbommel).

Een greep uit onze klanten

Dit zeggen onze klanten over onze samenwerking

“We zijn zeer tevreden over de inzet van Gerard en zijn ontzettend blij dat Facility zo snel kon voldoen aan onze wens”

 

– Mitzy van den Hazel, HR Adviseur van Mavo Muurhuizen

“Recent sprak ik één van de veelal belangrijke gasten van KWR en deze was zeer onder de indruk van de receptiedienstverlening van Facility. Ze gaf aan dat ze het altijd zo bijzonder vind hoe professioneel en gastvrij ze bij KWR welkom geheten wordt door de dames van de receptie. Ze vond het verbazingwekkend dat de receptionistes ook haar naam wisten voordat ze ook maar iets had gezegd. Dat had ze nergens anders ooit ervaren”

 

– Lammert de Wild, Facilitair coördinator bij KWR

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

 

– Roy Henke,  Team Lead Office & Facility Management bij Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

 

– Karina Stevense, Facilitair Manager bij Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

 

–   Judith Korver, Office Manager bij Global Knowledge

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Enthousiast over full service ondersteuning? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing