Anderen over Facility

Facility de preferred supplier voor receptieondersteuning binnen Facility Management VolkerRail Nederland B.V. Wij ervaren de dienstverlening van Facility als compleet, laagdrempelig en prijstechnisch aantrekkelijk. Een partner waar hard wordt gewerkt, de medewerkers er echt toe doen en de wensen en behoeften van de klant voorop staan. Als ik aan Facility Service denk komt er één woord direct in me op: ontzorging!

Dennis Staakman
Facilitair Manager, Volkerrail

Global Knowledge en Facility werken al jaren tot volle tevredenheid samen. Een aantal jaren geleden zijn wij verhuisd naar een andere locatie in Nieuwegein. Facility heeft dit proces begeleid en dat is uitstekend verlopen. Facility is verantwoordelijk voor de receptie-bezetting op onze vestigingen in Nieuwegein, Zoetermeer en Amsterdam. In Nieuwegein wordt de receptie volledig uitbesteed en op de andere vestigingen gedeeltelijk. Die flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt er voor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!

Judith Korver
Office Manager, Global Knowledge

Het inhuren van Facility nu bijna 2 jaar geleden heeft onze organisatie goed gedaan. We doen nu meer met minder mensen. Bij ziekte wordt de vervanging geregeld waardoor het gehele bedrijf blijft functioneren. De medewerkers van Facility acteren alsof zij onze eigen medewerkers zijn. Het grootste voordeel zit voor ons in het meedenken met de klant. Wij kunnen een beroep doen op Facility bij groei maar zij bewegen ook mee als er minder inzet nodig is. Ik ben erg blij met het feit dat wij voor Facility hebben gekozen.

Harald Hamers
Bureaumanager, Controller en Hoofd Financiën, CPS

Wij hebben voor de verhuizing Facility ingeschakeld. Het nieuw gebouwde pand moest volledig ingericht worden en de gehele verhuizing goed georganiseerd. De complexiteit zat onder andere in het feit de organisatie door moest blijven draaien en de klanten geen hinder mochten ondervinden van alle verhuisactiviteiten. Facility kwam ten tijde van het kennismakingsgesprek direct met het juiste CV. De kandidaat die ze voorstelde paste qua ervaring maar ook qua persoonlijkheid goed bij onze organisatie. Facility wist snel te schakelen tegen een gunstig tarief met de juiste kandidaat.

Lars van den Berg
QC, QA & Projectmanager, Alcoa│Kawneer

Wij werken met Facility samen vanwege de persoonlijke aanpak. Je bent bij Facility geen nummer, elke medewerker kent jou als klant en neemt met gemak iets van een andere collega over. Verder weet Facility heel goed de juiste mensen voor ons bedrijf te werven. Een bepaalde kwaliteit waar je van op aan kan en vaak nog extra toegespitst op wat bij Fugro past. Zoals Facility met de klant omgaat gaat Facility ook met de medewerkers om, je merkt dat ook de medewerkers bijzonder gecharmeerd zijn van de persoonlijke aanpak.

Sabrina de Jonge
Coördinator Facilitair, Fugro Global offshore & onshore geotechnical

Iedereen die ons belt komt terecht in een gezellige, warme sfeer. De telefonistes schakelen eenvoudig tussen een zakelijk donateur en een kind met een vraag voor een clown. Ze zijn goed op de hoogte en het allerbelangrijkst: Ze hebben altijd een goed humeur! Wordt er eens iemand ziek, dan staat het Facility back-up team voor ons klaar. Ook de invallers zijn goed in onze organisatie geïntegreerd. Hebben we even een paar extra handen nodig, dan doen we doen nooit tevergeefs een beroep op Facility.

Anne Marie Imbens
Hoofd Bedrijfsbureau, Cliniclowns

Enthousiast? Wij komen graag bij u langs voor een maatwerk oplossing.