Referenties

Daarom kiezen organisaties voor Facility

Vanzelfsprekend zijn onze klanten de kern van onze dienstverlening en daarom tonen wij hieronder enkele referenties.

Wouter van den Berg

Manager Facility, Vreugdenhil Dairy Foods

“Wanneer je de receptiediensten gaat uitbesteden is het fijn om een partner te hebben die weet wat Hospitality inhoudt. Facility is zo’n partner die Vreugdenhil Dairy Foods ondersteunt en helpt bij het dagelijks invullen van de receptiediensten. Met veel enthousiasme en passie wordt hier vorm aan gegeven door de mensen van Facility. In een partnership probeer ik altijd te streven naar constructieve samenwerking in een persoonlijke sfeer, iets dat ik ook ervaar in de samenwerking met deze organisatie. In een dynamische omgeving zoals Vreugdenhil Dairy Foods wordt er veel van de receptie gevraagd. Dagelijks vullen de receptionistes de diensten op een professionele, kwalitatieve maar vooral klantvriendelijke manier in. Zelfs wanneer er momenten zijn die meer aandacht vragen, worden uiteindelijk door Facility goed opgepakt. De ondersteuning van de receptie en de receptionistes wordt ook door Facility verzorgd, waardoor ik als Manager Facility word ontzorgd. En dat is een fijn gegeven!”

Vreugdenhil Diary Foods logo referenties
Rexel logo referenties

Karina Stevense

Facilitair Manager, Rexel

“Sinds 2016 ken ik Facility als een betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening. De samenwerking is begonnen met de inzet van een facilitair medewerker en recent in april 2019 uitgebreid met ontzorging van onze receptiediensten in Zoetermeer tegen een aantrekkelijk tarief. Ik hoef me niet druk te maken als een van de vaste medewerkers ziek of vrij is, Facility regelt het zo dat er altijd bezetting is. Voor een commercieel bedrijf is dit cruciaal. De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Voor mij en Rexel een fijne partner waar ik op kan rekenen.”

Max Sannes

Coördinator Servicedesk Facilitair, Media College

“Vanaf 2017 zijn we in zee gegaan met Facility om hun expertise te gebruiken voor het vinden van een conciërge op onze school. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van de inzet van een receptiemedewerker bij een van onze andere locaties. De medewerkers van Facility zijn breed inzetbaar en weten zich aan te passen aan de cultuur op de werkvloer. Wij zijn zeer tevreden over de manier van communiceren met de planning en het management. Het geeft een vertrouwd gevoel samen te werken, zowel het proactief opstellen van de medewerkers als het meedenken op managementniveau voor de inzet.”

Mediacollege Amsterdam logo referenties
referenties Adyen logo

Roy Henke 

Team lead Office & Facility Management, Adyen

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Daarom is het van belang dat wij met partijen samenwerken die onze groei kunnen bijbenen en snel kunnen schakelen. Facility levert snel en denkt graag met ons mee, zowel over last-minute als structurele oplossingen. Fijne samenwerking met Facility!”

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing