Werken bij

Van operationele ondersteuning tot managementfuncties,
Facility is specialist in facilitaire vacatures.

Carrière maken met Facility

Facility is altijd op zoek naar enthousiaste professionals. Facilitair specialisten en vakkundige generalisten met ambitie en passie voor hun vak. Flexibele aanpakkers met hart voor de zaak.

Bij Facility investeren we in onze medewerkers. We staan voor je klaar en bieden begeleiding, training en kennisdelingsessies aan zodat jij kunt groeien en bloeien. Daar verwachten we wel iets voor terug; dat jij je net zo betrokken en proactief opstelt bij onze opdrachtgevers als wij dat doen. Alleen samen maken we het waar tenslotte.

 

Vacatures

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Check onze actuele vacatures en reageer meteen!

Profiel aanmaken

Met je Persoonlijk Profiel kun je je eigen gegevens wijzigen in ons systeem. Zo blijven jouw gegevens altijd up-to-date!

Aan de slag als ZZP'er

Wij werken graag met zzp’ers en zzp’ers werken graag voor Facility. Dat is niet toevallig. Flexibiliteit is wat ons bindt, daarin zit de kracht van onze samenwerking. En in de kwaliteit die we daarmee leveren aan onze opdrachtgevers. We leggen de lat hoog, maar zijn ook reëel als het gaat om de voorwaarden. Ben jij een facilitair talent, werkzaam als zzp’er en inzetbaar als facilitair manager, beheerder of coördinator? Laat ons weten waar je goed in bent.

 

Open sollicitatie / stages

Niet direct een vacature die bij je past maar wel geïnteresseerd om voor of bij Facility te werken?  Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen. Of ben je nog student en geïnteresseerd om stage bij ons te lopen? Wij bieden zowel meewerkstages als afstudeeropdrachten op verschillende afdelingen in een dynamische organisatie waar je veel praktische ervaring kunt opdoen.

Contactpersoon Facility

Lisanne Corpeleijn
Recruiter