Facility onboarding

Een goed begin is het halve werk

Jouw Facility Onboarding

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk van start kan gaan bij onze opdrachtgever, verwelkomen wij jou bij ons op kantoor voor een toffe en leerzame onboardingsochtend. Tijdens deze ochtend stellen we je voor aan de andere collega’s die bij Facility gaan starten en stellen we je voor aan de collega’s van kantoor met wie je veel te maken zal hebben. Daarnaast leggen we je graag uit hoe we bij Facilty werken, hoe onze systemen werken en op welke punten jij je kan onderscheiden, ook in je carrière na Facility.

Dit zeggen onze medewerkers over de onboarding

 

“Echt een aanwinst die onboarding! Geeft zo’n welkom gevoel. Vooral mee doorgaan.”

– Wil

 

“Het gesprek met de directie vond ik ook erg fijn, geeft mij oprecht een gevoel dat ik gezien en gehoord wordt 🙂 Blij te werken voor Facility!”

– Eline

 

“Ik vond het super om bij deze onboarding ochtend aanwezig te zijn. Voor de binding met Facility heeft het voor mij een meerwaarde gegeven. Ook vond ik het ontzettend leuk om mijn collega’s van kantoor en in het veld te ontmoeten.”

– Marianne

 

“Gewoon super tof jullie aanstekelijke enthousiasme!  Voelde me welkom en gezien. Kon het erg waarderen dat iedereen van Facility mijn naam wist en waar ik precies werkte. Ik kwam voor mijn gevoel als “nummertje” binnen, maar ging naar huis als “teamlid”.”

– Myrthe