Veelgestelde vragen

én antwoorden

Over Facility

Waar is Facility gevestigd?

Facility is een echt Amersfoorts bedrijf. Inmiddels al 30 jaar gevestigd in deze keienstad in het midden van het land. We zijn gevestigd aan de computerweg op loopafstand van station Schothorst. We beschikken over gratis parkeerplaatsen voor bezoekers achter ons pand welke door middel van een slagboom bereikbaar is.

Hoe is de werksfeer bij Facility?

Of je nu een klant bent, een (potentiële) medewerker of ons ziet als sparringpartner, je ziet aan alles dat wij de mens centraal stellen. Bij alles wat we doen staat de mens voorop. Dat kan alleen wanneer we dus goed weten wie we zijn. En dat weten we. Betrokken, enthousiast en persoonlijk zijn onze kernwaarden die voor de hele organisatie gelden.

Wat zijn de kernwaarden bij Facility?

Betrokken We hebben interesse in elkaar; vanuit oprechte interesse in de ander stellen we vragen, luisteren met aandacht naar het antwoord en blijven in gesprek met elkaar.

Enthousiast We hebben plezier; omdat jij het belangrijk vindt elke dag de beste versie van jezelf te zijn, beschik je van nature over een open houding en uitstraling waardoor mensen zich prettig voelen in jouw gezelschap.

Persoonlijk We staan voor persoonlijk contact. We behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden en zijn kritisch op ons eigen gedrag.

Over solliciteren bij Facility

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

Je kunt het beste gericht solliciteren via onze website, jouw gegevens komen dan direct in ons systeem terecht. We bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig, we kijken hierbij zeker niet alleen naar je C.V. maar ook naar de motivatie. We vinden het erg prettig wanneer je deze bijvoegt. Je hoort binnen een week van ons of je voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd in aanmerking komt of dat we wellicht andere mogelijkheden voor je zien. Wanneer dit niet het geval is laten we je dit per mail weten met daarin een reden van afwijzing. Natuurlijk kun je je altijd abonneren op de jobalert zodat je het meteen weet wanneer er een passende vacature voor je.

Ik zie geen passende vacature, wat nu?

Je kunt je abonneren op ons jobalert en ons volgen op social media. Op die manier weet jij het direct wanneer er een nieuwe passende vacature is en kun je direct reageren.

Hoe verloopt het eerste sollicitatiegesprek?

Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in gesprek over jouw C.V. maar ook over jouw wensen en ambities. Daarnaast horen we natuurlijk graag wat jou aanspreekt in het werken voor ons en of je je herkent in onze kernwaarden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

Bij Facility hanteren we altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature, zullen we de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken. Jouw persoonsgegevens worden bewaard voor een periode van vier weken. Je kunt ook toestemming geven om jouw gegevens langer door ons te laten bewaren. Ze worden dan na één jaar verwijderd. Als jij je aanmeldt voor de jobalert, worden je gegevens (e-mailadres en voorkeuren) bewaard tot het moment dat jij je afmeldt.

Waarom moet ik in Amersfoort op gesprek komen?

Wij vinden het heel leuk en belangrijk wanneer je bij ons op kantoor sfeer komt proeven. Hoewel je waarschijnlijk niet iedere dag met ons te maken krijgt, worden we wel collega’s! Daarnaast zijn we gewoon heel trots op ons kantoor én hebben we heerlijke koffie (en thee).

Vacatures

Ontdek onze vacatures op het gebied van facility, hospitality en management.

Wie is Facility?

Natuurlijk wil jij graag weten wie we zijn, dus we stellen ons graag aan je voor.

Facility carrièretest

Ontdek hoe goed jij bij Facility past. Wij zijn benieuwd of wij een match zijn.