Powerboost je carrière!

Iedere dag opgeladen aan je nieuwe werkdag beginnen?

Dit is niet zomaar een baan. Het is een kans om je aan te sluiten bij een beweging om de mobiliteitservaring voor iedereen te veranderen. Dit is een powerboost voor je carrière bij een internationaal automerk. 

De lancering van het Chinese automerk NIO is eindelijk zo ver. De fabrikant heeft aangekondigd dat de eerste auto’s onderweg zijn naar Europese landen, waaronder Nederland. De luxe ET7 zal het startschot geven voor het merk in ons land.

Om deze wagens rijdend te houden opent NIO zogenoemde ‘Power Swap Stations’! Deze stations zijn uniek in de wereld. Tegen de tijd dat de chauffeur zijn favoriete nummer heeft afgespeeld, is de batterij gewisseld voor een opgeladen batterij. En jij draagt daar met jouw passie voor electronica, automotive en hospitality aan bij. 

Dit zeggen andere Power Swap Operators over werken bij NIO:

“Dit is waarom ik werken bij NIO tof vind: Het is een mooi bedrijf waarbij veel te leren valt over de nieuwste technologie rondom auto’s. Dit terwijl er ook nog genoeg tijd is voor persoonlijke ontwikkeling

Gio – Werkzaam als Power Swap Operator bij NIO in Apeldoorn

“Terwijl jij voor een automerk werkt die zich richt op de toekomst van onze planeet, kun jij ondertussen ook aan je eigen toekomst werken! 

Werken bij NIO is relaxed en chill. Je hebt genoeg tijd voor je eigen dingen zoals: studie, bijles, hobby’s (en je series natuurlijk). En ondertussen is het nice dat je voor zo’n innovatief automerk mag werken en is het leuk om de nieuwsgierigheid van voorbijgangers te bemerken. Mensen vragen zich af waar dit aparte hokje voor dient.”

Samet – Werkzaam als Power Swap Operator bij NIO in Apeldoorn