Open sollicitatie

Zijn wij jouw volgende uitdaging?

Dit vind jij leuk om te doen

Jij wilt heel graag aan het werk en hebt daarom het hele internet al afgezocht naar jouw facilitaire droombaan. Helaas heb je deze nog niet kunnen vinden. Niet getreurd, want je bent bij Facility aan het juiste adres.

Wij hebben de tofste facilitaire functies en wanneer jij je gegevens via onderstaande link upload kom je automatisch in onze database en nemen wij contact met je op wanneer we je droombaan beschikbaar hebben!

Dit ben jij

  • Jouw energie draagt bij een optimale werksfeer
  • Je hebt een open, gastvrije en representatieve uitstraling en bent mensen graag van dienst;
  • Je wilt je graag ontwikkelen en blijven leren;
  • Je kan je vinden in de kernwaarden van Facility en wilt graag samen met ons de wedstrijd winnen!

Dit wordt jouw werkplek

Waar jij precies gaat werken ligt natuurlijk helemaal aan jouw wensen. We hebben opdrachtgevers door heel Nederland, zowel hospitality, facilitair en management functies. Wij hebben vacatures in alle soorten en maten in de aanbieding, zowel parttime als fulltime en zowel mogelijk als ZZP’er als in loondienst bij Facility of bij onze opdrachtgever.

Dit zijn wij

Wij zijn Facility, met ruim 120 medewerkers helpen wij bedrijven met kleine en grote facilitaire vraagstukken. Op het gebied van Hospitality, Facilitair en Management detacheren wij facilitaire professionals bij verschillende opdrachtgevers door heel het land. We zijn een gezond en groeiend bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. We zijn betrokken, enthousiast en gaan voor een persoonlijke aanpak! Benieuwd hoe onze werkwijze is? Lees het hier!

We zijn als team actief betrokken bij onze opdrachtgevers en werknemers en moedigen elkaar aan om het beste in elk bedrijf naar boven te halen. Deze topsportmentaliteit maakt ons hecht, open en gedreven. Dit doen we vanuit ons prachtige kantoor in Amersfoort, vlakbij Station Schothorst.

Benieuwd naar ons kantoor? Loop virtueel door het pand en bekijk onze werkplekken, vergaderkamers en supportershome!

Dit bieden wij

  • Een baan bij een heel mooi bedrijf met enthousiaste collega’s, goede begeleiding en persoonlijke aandacht vanuit Facility;
  • Afhankelijk van de opdracht en het soort dienstverband bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan, met de intentie om je nooit meer te laten gaan