Opleidingsbudget

Regisseur van je eigen loopbaan

Facility, de meest persoonlijke:

De naam zegt het al, we willen dit zo persoonlijk mogelijk maken zodat iedereen doet waar hij/zij behoefte aan heeft. Daarom kan iedere medewerker bij Facility gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget. Op deze manier blijft de medewerker echt regisseur van zijn/haar eigen loopbaan!

Bij Facility vinden wij dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Uit eerdere medewerker tevredenheidsonderzoeken kwam naar voren dat onze collega’s dit ook een erg belangrijk onderwerp vinden. Om die reden zijn wij gestart met een persoonlijk opleidingsbudget voor onze medewerkers.

Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van de Facility Academy (een online leerplatform waar een keuze gemaakt kon worden uit een groot aantal te volgen trainingen en (korte)cursussen) hebben onze medewerkers nu de mogelijkheid om zonder de kaders van een dergelijk platform hun wensen en behoeften aan te geven m.b.t. ontwikkeling en opleiding. In overleg met de People Manager zal de medewerker een training, cursus of opleiding kunnen volgen.

Omdat onze lat hoog ligt waar het gaat om klantbeleving, hospitality en dienstverlening, vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de kans krijgen zich te ontwikkelen tot het door ons en onze opdrachtgevers gewenste functieniveau.

Bij Facility ben jij dus echt de regisseur van eigen loopbaan!