Solliciteren

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt het beste solliciteren via onze website, jouw gegevens komen dan direct in ons systeem terecht. We bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig en nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. Wanneer we geen match zien tussen jouw cv en de vacature waar je op gereageerd hebt, dan laten we je dat per mail weten.

Je solliciteert

We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een eerste telefonische screening. In dit korte gesprek nemen we vooral wat belangrijke punten met je door zodat we samen kunnen bepalen of het interessant is met elkaar een persoonlijk gesprek aan te gaan. Hierbij gaan we er vanuit dat jouw salariswens binnen de aangegeven schaal valt.

Het eerste contact

Wanneer er tijdens het telefonische contact een goede klik blijkt te zijn, nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Amersfoort. Tijdens dit eerste gesprek gaan inhoudelijk in gesprek over jouw cv maar ook over jouw wensen en ambities. Daarnaast horen we natuurlijk graag wat jou aanspreekt in het werken voor ons en of je je herkent in onze kernwaarden.

Op gesprek bij ons in Amersfoort

Omdat je niet bij ons op kantoor in Amersfoort komt te werken, tenzij je op een functie hebt gesolliciteerd waarbij dit wel het geval is, bepalen we na afloop van het eerste gesprek of we verwachten dat je goed past bij de betreffende opdrachtgever of misschien beter tot je recht komt bij één van onze andere opdrachtgevers. We laten je dit zo snel mogelijk na afloop van het gesprek persoonlijk weten, afhankelijk van het aantal kandidaten mag je in ieder geval binnen een week een terugkoppeling van ons verwachten.

Is er een klik?

Voordat je op gesprek gaat bij onze opdrachtgever, ontvang je van ons een officiële aanbieding. Wanneer de aanbieding akkoord is, plannen we een afspraak in bij onze opdrachtgever.

Je ontvangt van ons een aanbieding

Vervolgens gaat er een recruiter mee op gesprek bij de opdrachtgever. Dit gesprek biedt jullie beiden de gelegenheid te bepalen of er sprake is van een klik en of jij jezelf daar helemaal ziet werken. De opdrachtgever is uiteindelijk doorslaggevend, als er van beiden kanten sprake is van het juiste gevoel, bepalen we gezamenlijk de gewenste startdatum.

Het tweede gesprek bij onze opdrachtgever

Je ontvangt van ons een mail met je arbeidsovereenkomst en daarbij een uitnodiging voor  onze onboarding ochtend. Daarnaast krijg je van ons alle belangrijke namen van collega’s, een inwerkschema en een wachtwoord en gebruikersnaam voor ons digitale planningssysteem. In dit systeem kun jij je eigen rooster inzien, wijzigingen in beschikbaarheid doorgeven etc.

Gefeliciteerd!

Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk van start kan gaan bij onze opdrachtgever, verwelkomen wij jou bij ons op kantoor voor een toffe en leerzame onboardingsochtend. Tijdens deze ochtend stellen we je voor aan de andere collega’s die bij Facility gaan starten en stellen we je voor aan de collega’s van kantoor met wie je veel te maken zal hebben. Daarnaast leggen we je graag uit hoe we bij Facilty werken, hoe onze systemen werken en op welke punten jij je kan onderscheiden, ook in je carrière na Facility.

Een goed begin is het halve werk!

Na de onboardingochtend ben jij helemaal klaar om van start te gaan bij onze opdrachtgever! Je start met inwerken en  vanaf dat moment ben je één van ons; welkom!

Welkom bij Facility!

Maak kennis met ons

Ruben profielfoto klein

Ruben Westerhuis
Recruiter

Vacatures

Ontdek onze vacatures op het gebied van facility, hospitality en management.

Wie is Facility?

Natuurlijk wil jij graag weten wie we zijn, dus we stellen ons graag aan je voor.

Facility carrièretest

Ontdek hoe goed jij bij Facility past. Wij zijn benieuwd of wij een match zijn.