Solliciteren

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt het beste solliciteren via onze website, jouw gegevens komen dan direct in ons systeem terecht. We bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig, we kijken hierbij zeker niet alleen naar je C.V. maar ook naar de motivatie. We vinden het erg prettig wanneer je deze bijvoegt. Je hoort binnen een week van ons of je voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd of dat we wellicht andere mogelijkheden voor je zien. Wanneer dit niet het geval is laten we je dit per mail weten met daarin een reden van afwijzing. Natuurlijk kun je je altijd abonneren op de jobalert zodat je het meteen weet wanneer er een passende vacature voor je.

Je solliciteert

We nemen telefonisch contact met je op voor een eerste telefonische screening. In dit korte gesprek nemen we vooral wat belangrijke punten met je door zodat we samen kunnen bepalen of het interessant is met elkaar een persoonlijk gesprek aan te gaan. We vragen tijdens dit gesprek onder andere naar jouw salarisverwachting en je huidige salaris, dit om de verwachtingen van beiden kanten helder te hebben.

Het eerste contact

Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in gesprek over jouw C.V. maar ook over jouw wensen en ambities. Daarnaast horen we natuurlijk graag wat jou aanspreekt in het werken voor ons en of je je herkent in onze kernwaarden.

Op gesprek bij ons in Amersfoort

Omdat je niet bij ons op kantoor in Amersfoort komt te werken, tenzij je op een functie hebt gesolliciteerd waarbij dit wel het geval is, bepalen we na afloop van het eerste gesprek of we verwachten dat je goed past bij de betreffende opdrachtgever of misschien beter tot je recht komt bij één van onze andere opdrachtgevers. We laten je dit zo snel mogelijk na afloop van het gesprek persoonlijk weten, afhankelijk van het aantal kandidaten mag je in ieder geval binnen een week een terugkoppeling van ons verwachten. Alvorens je op gesprek gaat bij onze opdrachtgever ontvang je van ons een officiële aanbieding. Dit doen we zodat we na het gesprek bij een positieve uitkomst zo snel mogelijk kunnen schakelen.

Is er een klik?

Vervolgens gaat er een recruiter mee op gesprek bij de opdrachtgever. Dit gesprek biedt jullie beiden de gelegenheid te bepalen of er sprake is van een klik en of jij jezelf daar helemaal ziet werken. De opdrachtgever is uiteindelijk doorslaggevend, als er van beiden kanten sprake is van het juiste gevoel, bepalen we gezamenlijk de gewenste startdatum.

Het tweede gesprek bij onze opdrachtgever

Je ontvangt van ons een mail met hierin alle belangrijke namen van collega’s, een inwerkschema en een wachtwoord en gebruikersnaam voor ons digitale planningssysteem. In dit systeem kun jij je eigen rooster inzien, wijzigingen in beschikbaarheid doorgeven etc. Verder melden we jou aan voor onze Facility Academy, een online leerplatform. Vanaf dat moment ben je één van ons; welkom!

Aan de slag!

Maak kennis met ons

Ruben profielfoto klein

Ruben Westerhuis
Recruiter

Vacatures

Ontdek onze vacatures op het gebied van facility, hospitality en management.

Wie is Facility?

Natuurlijk wil jij graag weten wie we zijn, dus we stellen ons graag aan je voor.

Facility carrièretest

Ontdek hoe goed jij bij Facility past. Wij zijn benieuwd of wij een match zijn.