Wie is Facility?

Natuurlijk wil jij graag weten wie we zijn,
dus we stellen ons graag aan je voor.

Onze missie

Facility is een echt Amersfoorts bedrijf. Inmiddels al 30 jaar gevestigd in deze keienstad in het midden van het land. Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Tel daarbij de uitstekende bereikbaarheid op per spoor en met de auto en je begrijpt waarom Facility en Amersfoort een goede match zijn. We hebben dezelfde missie; het creëren van een veilige, prettige en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor (persoonlijke) groei.

Dit is onze visie

Wij hebben als uitgangspunt het creëren van uitzonderlijke ervaringen die je bij blijven. Dat klinkt hoogdravend maar dat is het eigenlijk niet. We zijn een kei waar het gaat om klantbeleving en hospitality en wij zien dat we hiermee bijdragen aan het succes van iedere onderneming. Wij faciliteren zorgeloos ondernemerschap door onze persoonlijke aanpak. Niet voor niets zijn wij al jaren de meest persoonlijke!

Dit zijn wij

Of je nu een klant bent, een (potentiële) medewerker of ons ziet als sparringpartner, je ziet aan alles dat wij de mens centraal stellen. Bij alles wat we doen staat de mens voorop. Dat kan alleen wanneer we dus goed weten wie we zijn. En dat weten we. Betrokken, enthousiast en persoonlijk zijn onze kernwaarden die voor de hele organisatie gelden. Van directeur tot receptioniste, dit kenmerkt ons. En we houden elkaar hier scherp in, dat verwachten we ook. We zijn een gezond en groeiend bedrijf maar hebben niet de ambitie de grootste te worden. Wel de beste. En de meest persoonlijke.