Heb je te maken met een capaciteitstekort, hoge kosten, kwaliteitstekort, stroef lopende processen of een gebrek aan focus op je eigen kernactiviteiten? Deze uitdagingen kunnen een enorme druk leggen op jouw bedrijf en je team. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen om deze problemen effectief aan te pakken: het uitbesteden van jouw facilitaire diensten aan Facility Service, een specialist op het gebied van Facilitair, Hospitality en Facilitair Management.

Waarmee kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloos ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning.

Facilitair

Vakbekwame huismeester, conciërges, (VVE) beheerders, bodes en meer. We detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.