Dit is waar Facility voor staat

“Uitzonderlijke ervaringen die je bij blijven; wij creëren persoonlijke ervaringen voor je gasten en medewerkers die bijdragen aan het succes van je onderneming.” Hoe we dat doen? Dat doen we door met elkaar iedere dag met het juiste gevoel aan het werk te zijn. We hebben interesse in elkaar en blijven met elkaar in gesprek. Dat doen we vanuit ons enthousiasme en omdat we iedere dag de beste versie van onszelf willen zijn. We overtreffen de verwachtingen en doen dit op een persoonlijke manier. Vanuit écht contact ontstaat verbinding, daar doen wij het voor bij Facility!

Betrokken

We hebben interesse in elkaar; vanuit oprechte interesse in de ander stellen we vragen, luisteren met aandacht naar het antwoord en blijven in gesprek met elkaar. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk zodat ook non-verbale communicatie zichtbaar is. Iedereen heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheid om de individuele wensen en behoeften te uiten en we voelen en creëren de veiligheid om dit te kunnen en mogen doen. We zijn een gezonde en groeiende organisatie en verliezen nooit de essentie uit het oog; wij staan voor persoonlijke dienstverlening en streven dit dagelijks na.

Enthousiast

We hebben plezier; omdat jij het belangrijk vindt elke dag de beste versie van jezelf te zijn, beschik je van nature over een open houding en uitstraling waardoor mensen zich prettig voelen in jouw gezelschap. Je weet ook op regenachtige dagen het zonnetje te laten schijnen door jouw dienstverlenende aanwezigheid en een stapje extra doen vind jij vanzelfsprekend. Het overtreffen van de verwachtingen is wat jou drijft. Jij zit goed op je plek dus de glimlach is er bij jou vanzelf.

Persoonlijk

Zien en gezien worden; we zijn en blijven de meest persoonlijke. We staan voor persoonlijk contact. We behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden en zijn kritisch op ons eigen gedrag. We overtreffen de verwachtingen en we doen altijd een stapje extra. We zien en horen wat de echte vraag of behoefte is. Vanuit écht contact ontstaat verbinding.