Over ons

Ontdek wie wij zijn

Wij zijn Facility, jouw partner in facilitaire oplossingen. Met ruim 180 medewerkers helpen wij bedrijven door het hele land met kleine en grote facilitaire vraagstukken. We zijn een gezond en groeiend bedrijf met een diepgewortelde geschiedenis in de facilitaire dienstverlening. We zijn betrokken, enthousiast en gaan voor een persoonlijke aanpak. Of je nu een opdrachtgever bent of een (potentiële) medewerker; de mens staat bij ons centraal.

Wat we bij Facility doen

Als facilitair detacheringsbureau faciliteren wij zorgeloos ondernemerschap. Dit doen we door de juiste mensen, op de juiste plek te zetten. Maar ook door advies en trainingen te geven om het beste in uw bedrijf naar boven te halen. Hospitality zit ons in het bloed. Met 30 jaar ervaring weten wij wat nodig is om een goede klant- en pandbeleving te realiseren. In alles wat we doen garanderen wij continuïteit, flexibiliteit en professionaliteit. Wij bewegen mee met jouw organisatie en zorgen dat alles goed is geregeld. Altijd.

Hoe we dat doen

Elk bedrijf is anders en geen dag is hetzelfde. Daarom gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Wij kijken naar de behoeften en wensen van jouw bedrijf en zoeken daar de juiste mensen bij. En mocht de situatie veranderen, dan veranderen wij gewoon met jou mee. Met een korte analyse geven wij u snel inzicht in de verbetermogelijkheden, voor specifieke diensten of de gehele facilitaire organisatie. Met 30 jaar ervaring en een groot facilitair netwerk weten we snel een acuut facilitair probleem op te lossen. Met de onze kennis en expertise maken en implementeren we een plan op maat om de klant- en pandbeleving van jouw bedrijf structureel te verbeteren.

Waar doen we dat

Facility is een Amersfoorts bedrijf met een landelijke dekking. Ons centraal gelegen kantoor is de perfecte uitvalsbasis om onze opdrachtgevers door het hele land van dienst te kunnen zijn. In alle provincies hebben wij ervaren facilitair medewerkers en managers klaarstaan om jouw capaciteitsprobleem op te lossen.

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing