Een goede klant- en pandbeleving begint bij het eerste contact, telefonisch of bij de voordeur. De eerste indruk is cruciaal. Bij Facility begrijpen we het belang van professionele hospitality diensten. We detacheren ervaren hospitality medewerkers die gastvrij, servicegericht en betrokken zijn. Of het nu gaat om gastontvangst, basis receptiediensten of een uitgebreider takenpakket met (back)office ondersteuning, wij bieden de juiste mensen en nemen al het regelwerk uit handen.

Hospitality trainingen & advies

Heb je behoefte aan advies en optimalisatie, maar geen extra inzet nodig? We staan klaar om je te helpen. Onze hospitality experts analyseren, adviseren en bieden handige tools. We verzorgen trainingen voor teams en individuele training on the job. Onze hospitality experts komen graag bij jou langs voor een persoonlijk gesprek.

Hospitality is onze passie

Facility is gespecialiseerd in hospitality. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers en klanten professioneel worden ontvangen en met een goed gevoel het pand verlaten. We blijven op de hoogte van de trends in het vakgebied en werken samen met innovatieve partijen.

Flexibele en proactieve partner in Hospitality

We bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften:

  • Detachering van ervaren medewerkers
  • Mogelijkheid tot gedeeltelijke of volledige uitbesteding
  • Opstarten en aanvullen van teams
  • Individuele- en teamtraining
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie

Onze Hospitality experts geven analyses,
advies en tools ter optimalisatie van jouw guest journey

Enthousiast?

Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing

Waarmee kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloos ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning.

Facilitair

Vakbekwame huismeester, conciërges, (VVE) beheerders, bodes en meer. We detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.