Een goede klant- en pandbeleving begint bij het eerste contact, telefonisch of bij de voordeur. De eerste indruk is cruciaal. Bij Facility begrijpen we het belang van professionele hospitality diensten. We detacheren ervaren hospitality medewerkers die gastvrij, servicegericht en betrokken zijn. Of het nu gaat om gastontvangst, basis receptiediensten of een uitgebreider takenpakket met (back)office ondersteuning, wij bieden de juiste mensen en nemen al het regelwerk uit handen.

Hospitality trainingen & advies

Heb je behoefte aan advies en optimalisatie, maar geen extra inzet nodig? We staan klaar om je te helpen. Onze hospitality experts analyseren, adviseren en bieden handige tools. We verzorgen trainingen voor teams en individuele training on the job. Onze hospitality experts komen graag bij jou langs voor een persoonlijk gesprek.

Hospitality is onze passie

Facility is gespecialiseerd in hospitality. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers en klanten professioneel worden ontvangen en met een goed gevoel het pand verlaten. We blijven op de hoogte van de trends in het vakgebied en werken samen met innovatieve partijen.

Flexibele en proactieve partner in Hospitality

We bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften:

  • Detachering van ervaren medewerkers
  • Mogelijkheid tot gedeeltelijke of volledige uitbesteding
  • Opstarten en aanvullen van teams
  • Individuele- en teamtraining
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie

Onze Hospitality experts geven analyses,
advies en tools ter optimalisatie van jouw guest journey

Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire dienstverlening bij Facility biedt jou als bedrijfseigenaar tal van voordelen. Door onze expertise en op maat gemaakte oplossingen kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een soepel lopende organisatie.

1. Focus op kernactiviteiten
Door het inhuren van facilitaire medewerkers, bodes, conciërges, huismeesters, of postkamer medewerkers via Facility, kun jij je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.

2. Professionele en flexibele ondersteuning
Onze ervaren professionals zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel inspelen op veranderingen binnen jouw organisatie.

3. Efficiëntieverbetering
Door gebruik te maken van onze diensten, kun jij profiteren van onze gestroomlijnde processen en efficiënte werkwijzen, wat leidt tot verbeterde productiviteit.

4. Kostenbesparingen
Het uitbesteden van facilitaire diensten kan jou helpen om kosten te besparen door efficiënter gebruik te maken van middelen en te profiteren van onze schaalvoordelen.

5. Continuïteit
Wij zorgen ervoor dat jouw facilitaire processen altijd door blijven gaan, zelfs bij afwezigheid van eigen personeel door ziekte, vakantie, of andere onverwachte omstandigheden.

6. Kwaliteit en betrouwbaarheid
Met Facility heb jij toegang tot hoogopgeleide en ervaren facilitaire professionals die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

7. Persoonlijke en enthousiaste benadering
Onze persoonlijke en enthousiaste benadering draagt bij aan een prettige werkervaring voor zowel werknemers als bezoekers, waardoor jouw organisatie een positieve uitstraling krijgt.

Onze facilitaire services

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloos ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning.

Facilitair

Vakbekwame huismeester, conciërges, (VVE) beheerders, bodes en meer. We detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.