Whitepaper: Uitzenden of detacheren

Facility logo

Hét verschil tussen detacheren en uitzenden

Welke biedt in uw situatie het snelste resultaat en bespaard u het meeste geld. Deze whitepaper geeft informatie, inzicht en toepassingen van detacheren en uitzenden zodat u focus kunt houden op het groeien van uw bedrijf.

De juiste mensen vinden, het is een lastige klus.

  • Te druk om hier tijd aan te besteden
  • Werknemers hier niet voor opgeleid
  • Korte termijn opschalen kan niet
  • Vacature vullen duurt te lang
  • Waar vind ik de juiste kandidaten
  • Niet de mankracht om álles voor elkaar te krijgen

Wij nemen u mee in uw keuze tussen detacheerbureau en uitzendbureau

Uitzenden of detacheren

Uitgebreid advies

Geen zorgen meer

Hét verschil tussen detacheren en uitzenden

Is uw team op orde, maar zoekt u flexibiliteit om op en af te schalen wanneer dat hard nodig is? Detacheren of uitzenden zijn goede oplossingen, maar welke is wanneer de beste voor uw organisatie? In deze whitepaper leest u alles over de verschillen tussen detacheren en uitzenden en de voor– en nadelen van beide opties.

"Ik hoef me niet druk te maken als een van de vaste medewerkers ziek of vrij is, Facility regelt het zo dat er altijd bezetting is. "

Vreugdenhil Diary Foods logo referenties
referenties Adyen logo
Mediacollege Amsterdam logo referenties
ANWB logo
Rexel logo referenties

Daarom Facility

Wij creëren met full service ondersteuning een goed gefaciliteerde werkomgeving die meebeweegt met uw organisatie. Met 30 jaar ervaring weten wij wat nodig is om u zorgeloos te laten ondernemen. Van tijdelijke operationele ondersteuning tot duurzame integrale oplossing, wij leveren professioneel en persoonlijk maatwerk. Ook als de vraag verandert, bewegen wij mee. Tussentijds opschalen of krimpen? Geen probleem. U kunt alle facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

“Dagelijks vullen de receptionistes van Facility de diensten op een professionele, kwalitatieve maar vooral klantvriendelijke manier in.”

“Onze samenwerking is begonnen met de inzet van een facilitair medewerker en in april 2019 uitgebreid met ontzorging van onze receptiediensten in Zoetermeer tegen een aantrekkelijk tarief.”

“De medewerkers van Facility zijn breed inzetbaar en weten zich aan te passen aan de cultuur op de werkvloer.”