Een goed ingericht facilitair management is essentieel voor het succes van jouw organisatie. Bij Facility bieden we facilitair management oplossingen op maat om jouw facilitaire zaken geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen. Onze ervaren facilitair managers hebben de kennis en expertise om jouw bedrijf te transformeren tot een goed gefaciliteerde werkomgeving.

Uitbesteden facilitair management

Laat ons de zorgen van facilitair management op ons nemen, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Onze goed opgeleide facilitair managers bieden gevraagd en ongevraagd advies om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren. Ze bieden facilitair management oplossingen om kosten te besparen en verbeteren werkprocessen. We vinden de juiste manager die past bij jouw bedrijf, qua functieniveau, competenties en persoonlijkheid.

Tijdelijk ontzorgen

Voor verandertrajecten en tijdelijke facilitaire vraagstukken detacheren we interim facilitair managers die aansluiten bij jouw behoeften. Ze begeleiden verhuizingen, procesimplementaties, reorganisaties en meer. Onze specialisten zorgen voor deskundig advies, coördinatie en uitvoering, binnen het budget en de planning.

Al een facilitaire topper in huis, maar tijdelijk vervanging nodig i.v.m. zwangerschap, sabbatical of ziekte? Dan wil je natuurlijk wel iemand die de kwaliteit waarborgt en de continuïteit handhaaft. Facility zorgt voor de juiste match.

Continuïteit en flexibiliteit

We bieden flexibele maatwerkoplossingen die passen bij de dynamiek van het facilitaire werkveld. Onze dienstverlening is oplossingsgericht, met focus op analyse, advies en tools voor optimalisatie. Daarnaast verzorgen we werving en selectie voor alle facilitaire functies, waardoor we continuïteit en kwaliteit waarborgen.

  • Detachering van ervaren facilitair managers
  • Oplossingsgerichte dienstverlening
  • Snel en slim schakelen
  • Continuïteit en flexibiliteit
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie
  • Werving en selectie voor alle facilitaire functies

Als de facilitaire dienstverlening hapert ondervindt de gehele organisatie daar hinder van. Laat ons jouw facilitair management naar een hoger niveau tillen.

Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire dienstverlening bij Facility biedt jou als bedrijfseigenaar tal van voordelen. Door onze expertise en op maat gemaakte oplossingen kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een soepel lopende organisatie.

1. Focus op kernactiviteiten
Door het inhuren van facilitaire medewerkers, bodes, conciërges, huismeesters, of postkamer medewerkers via Facility, kun jij je volledig concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.

2. Professionele en flexibele ondersteuning
Onze ervaren professionals zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel inspelen op veranderingen binnen jouw organisatie.

3. Efficiëntieverbetering
Door gebruik te maken van onze diensten, kun jij profiteren van onze gestroomlijnde processen en efficiënte werkwijzen, wat leidt tot verbeterde productiviteit.

4. Kostenbesparingen
Het uitbesteden van facilitaire diensten kan jou helpen om kosten te besparen door efficiënter gebruik te maken van middelen en te profiteren van onze schaalvoordelen.

5. Continuïteit
Wij zorgen ervoor dat jouw facilitaire processen altijd door blijven gaan, zelfs bij afwezigheid van eigen personeel door ziekte, vakantie, of andere onverwachte omstandigheden.

6. Kwaliteit en betrouwbaarheid
Met Facility heb jij toegang tot hoogopgeleide en ervaren facilitaire professionals die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

7. Persoonlijke en enthousiaste benadering
Onze persoonlijke en enthousiaste benadering draagt bij aan een prettige werkervaring voor zowel werknemers als bezoekers, waardoor jouw organisatie een positieve uitstraling krijgt.

Onze facilitaire services

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloos ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning.

Facilitair

Vakbekwame huismeester, conciërges, (VVE) beheerders, bodes en meer. We detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.