Jouw kostbare tijd moet niet verspild worden aan taken zoals het zoeken naar huismeesters, pandonderhoud of verhuisregelingen. Met de facilitaire diensten neemt Facility al deze zorgen uit handen, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Onze ervaren facilitair medewerkers begrijpen wat prioriteit heeft en zien kansen voor optimalisatie. Ze zijn vakbekwaam, probleemoplossend en hebben oog voor detail. Bij Facility werken we met flexibele contracten, zodat we kunnen inspelen op de behoeften van jouw organisatie.

Maatwerk facilitaire oplossingen

Of het nu gaat om een tijdelijke klus of dagelijkse ondersteuning, Facility biedt maatwerk en full-service ondersteuning. Als jouw partner zijn we betrokken bij zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Naast het plannen, begeleiden en administreren, organiseren we trainingen en regiobijeenkomsten. We passen ons flexibel en snel aan op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Jouw betrouwbare facilitaire partner

Met 30 jaar ervaring zijn wij specialisten in facilitaire dienstverlening. We hebben een groot landelijk netwerk van professionals en specialisten opgebouwd en kennen de markt als geen ander.

  • Flexibele en proactieve facilitair partner
  • Detachering van ervaren facilitair medewerkers
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Van reactief naar proactief
  • Flexibele contracten
  • Persoonlijke betrokkenheid

Facility heeft 30 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening op het gebied van gebouwonderhoud, toezicht en facilitair beheer

Enthousiast?

Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing

Waarmee kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 8 tot 40 uur per week. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. Wij detacheren niet alleen de juiste mensen, maar geven ook Hospitality trainingen en advies.

Facilitair

Vakbekwame huismeesters, conciërges, (VVE) beheerders, postkamermedewerkers, bodes en meer. Wij detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.