Whitepaper: De toegevoegde waarde van dataficatie in facilitair management

Creëer met behulp van dataficatie een duurzame, gezonde en goed geoutilleerde werkomgeving!

Gratis whitepaper

Download nu het gratis whitepaper en lees hoe je met behulp van dataficatie een excellente pand- en klantbeleving creëert.

In de afgelopen anderhalf jaar is het ‘werken op kantoor‘ enorm veranderd. Van een kantoor waar geen werkplek meer te krijgen was, in een absolute hoogconjunctuur, naar een kantoor waar je helemaal niet kwam.

Op bepaalde dagen was het zo rustig op kantoor, de catering kon de helft van de aangeboden lunchgerechten weggooien, de verwarming stond aan in ruimtes die niet gebruikt werden en de schoonmaak kwam afvalemmers legen waarin geen afval zat. Andere dagen was het gevoelsmatig te druk op kantoor en nam de vervuiling toe, was er te weinig aanbod bij de lunch en de luchtkwaliteit leek ook steeds matiger.

Met behulp van data is het mogelijk om bepaalde zaken inzichtelijk te maken en op basis hiervan bepaalde besluiten te nemen om een excellente pand en klantbeleving te creëren.

In dit whitepaper lees je onze visie op de kansen en mogelijkheden voor facilitair management om met behulp van dataficatie significant bij te dragen aan een duurzame, gezonde en goed geoutilleerde werkomgeving!

Whitepaper dataficatie