Detacheerder nodig?

detacheerder

In de dynamische werkomgeving van vandaag is het van cruciaal belang om te kunnen rekenen op competente en professionele ondersteuning. Als ervaren detacheerder nemen wij een essentiële rol in binnen deze context.

Wij bieden uitgebreide detacheringsmogelijkheden in facility, hospitality en facility management.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor detachering van Facility?

Hier zijn enkele goede redenen:

 • Specialisatie in de sector: Onze detacheerders zijn experts op gebied van facilitair, hospitality en facility management. Ze begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van deze sectoren en kunnen direct waarde toevoegen aan jouw organisatie.
 • Flexibele oplossingen: Detachering biedt flexibiliteit. Of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt voor een specifiek project of langdurige versterking van jouw team, wij kunnen aan jouw behoeften voldoen.
 • Tijd- en kostenbesparing: Het werven en trainen van nieuw personeel kan kostbaar en tijdrovend zijn. Met detachering vermijd je deze overheadkosten en kun je snel gekwalificeerde professionals inzetten.
 • Kwaliteitsborging: Onze detacheerders voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Hierdoor kun je rekenen op consistente, hoogwaardige dienstverlening die aan jouw eisen voldoet.
 • Risicobeheer: Wij nemen een deel van het arbeidsrechtelijke risico op ons, wat betekent dat je je minder zorgen hoeft te maken over juridische kwesties.

Kortom, detachering in facilitair, hospitality en facility management biedt veel voordelen om jouw organisatie te ondersteunen en te laten groeien.

Betrouwbare detacheerder!

Facility is zonder twijfel een betrouwbare detacheerder in de sectoren facility, hospitality en facility management. Met een bewezen staat van dienst en een toegewijd team van professionals, hebben we ons op de markt gevestigd als een vertrouwde partner voor organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige facilitaire diensten.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit onze continue inzet voor het leveren van deskundige en gekwalificeerde medewerkers die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Bij Facility geloven we in transparantie, integriteit en het leveren van resultaten die jouw verwachtingen overtreffen. Kies voor Facility en vertrouw op een partner die zich inzet voor jouw succes.

Expertise in diverse Sectoren

Facility als detacheerder blinkt uit in het leveren van hoogopgeleide professionals in een breed scala van sectoren, waaronder facilitair, hospitality en facility management. Met onze diepgaande kennis van deze branches kunnen we jou voorzien van de juiste talenten die passen bij jouw specifieke behoeften.

Flexibele aanpak

Bij Facility begrijpen we dat de behoeften van organisaties voortdurend veranderen. Daarom bieden we een flexibele aanpak die kan worden aangepast aan jouw projecten en termijnen. Of je nu tijdelijke versterking nodig hebt of een langetermijnoplossing zoekt, wij passen ons aan om jou te ondersteunen.

Toegewijd aan uitstekende service

We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door betrouwbare en hoogwaardige detacheeroplossingen te bieden. Bij Facility gaan we verder dan alleen detacheren; we creëren duurzame partnerschappen en zetten ons in voor het succes van jouw organisatie.

Facilitaire diensten op maat

Facility de ideale detacheerder.

Facility is de ideale detacheerder omdat wij jouw facilitaire behoeften volledig begrijpen en aanpakken, waardoor jij je onbezorgd kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.