Opzoek naar een Facilitair coördinator?

facility coördinator

In de dynamische werkomgeving van tegenwoordig is het essentieel om te kunnen vertrouwen op betrouwbare en deskundige ondersteuning. Professionele facilitair coördinatoren vervullen een cruciale rol binnen deze context.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een facilitair coördinator van Facility?

Kiezen voor een facilitair coördinator van Facility brengt tal van voordelen met zich mee die cruciaal zijn voor het efficiënt en effectief beheer van ondersteunende diensten binnen een organisatie.

Allereerst beschikt een facilitair coördinator over gespecialiseerde kennis en ervaring in het beheren en optimaliseren van facilitaire processen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en beschikbaarheid van diensten zoals schoonmaak, onderhoud en beveiliging altijd gewaarborgd zijn.

Verder biedt de coördinator een centraal aanspreekpunt, wat leidt tot vereenvoudigde communicatie tussen verschillende afdelingen en externe leveranciers, en daarmee de efficiëntie ten goede komt. Dankzij hun expertise kunnen ze ook proactief inspelen op toekomstige behoeften en ontwikkelingen, waardoor ze bijdragen aan de duurzaamheid en innovatie binnen de organisatie.

Daarbij kan het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf zoals Facility voor facilitaire coördinatie kostenbesparingen opleveren door schaalvoordelen en een efficiënter gebruik van middelen.

Het inzetten van een facilitair coördinator van Facility zorgt dus voor een professionele en gestroomlijnde aanpak van je facilitaire diensten, wat essentieel is voor het scheppen van een veilige, comfortabele en productieve werkomgeving.

Expert in facilitaire diensten!

Bij Facility beschouwen we een facilitair coördinator als de kern van jouw facilitaire team. Wij zien onszelf niet alleen als een detacheringsbureau; wij zijn jouw betrouwbare partner in het realiseren van een veilige, efficiënte en aangename werkomgeving.

Elk teamlid binnen ons zorgvuldig gekozen team van facilitaire coördinatoren is meer dan zomaar een medewerker; ze zijn ware specialisten met een diepe passie voor het facilitaire vakgebied, perfect in lijn met jouw unieke behoeften.

Opteren voor Facility staat gelijk aan kiezen voor gemoedsrust, gesteund door onze ongeëvenaarde professionaliteit en meer dan 30 jaar ervaring in het veld.

Uitmuntende facilitaire dienstverlening

Bij Facility staat uitmuntende facilitaire dienstverlening centraal in alles wat we doen. Onze toewijding aan topkwaliteit en service excellence is wat ons onderscheidt in het veld van facilitair management.

Projectmatige efficiëntie

Onze coördinatoren zijn meesters in het balanceren van de diverse aspecten van facilitaire dienstverlening, van planning en uitvoering tot kwaliteitsbewaking en kostenbeheersing, om zo optimale resultaten te garanderen.

facilitaire coordinator

Flexibele Facilitaire Oplossingen

Van tijdelijke ondersteuning tot langdurige samenwerkingen, onze facilitaire oplossingen zijn flexibel, schaalbaar en innovatief, ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en operationele uitmuntendheid te waarborgen.

Facilitaire diensten op maat

Ontdek de perfecte Facilitair coördinator voor jouw organisatie via Facility

Ontdek bij Facility het belang van gekwalificeerde Facilitair coördinator op de juiste plek. Wij regelen al jouw facilitaire behoeften, zodat jij je volledig kunt richten op je kernactiviteiten.

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.