Opzoek naar een Facilitair manager?

In de steeds veranderende werkomgeving van vandaag de dag is het hebben van betrouwbare en deskundige ondersteuning van essentieel belang.

Facilitair managers spelen een sleutelrol in deze context, waar hun expertise en leiderschap onmisbaar zijn.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een facilitair manager van Facility?

Naast de voordelen die komen met het aanstellen van een facilitair manager van Facility, speelt deze professional een essentiële rol in het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur en het verhogen van medewerkerstevredenheid. Een facilitair manager is niet enkel verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de dagelijkse operaties; hij of zij draagt ook bij aan het scheppen van een werkomgeving die welzijn en productiviteit ondersteunt.

Door te zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkplekken, gezonde voedingskeuzes in de kantine, en toegang tot faciliteiten voor ontspanning, kan een facilitair manager significant bijdragen aan de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. Dit heeft een positieve invloed niet alleen op het welzijn van elke individuele werknemer, maar ook op de algehele prestaties van de organisatie.

Daarnaast is de facilitair manager cruciaal in het managen van veranderingsprocessen binnen de fysieke werkomgeving, zoals het herinrichten van kantoorruimtes, het introduceren van nieuwe technologieën, of het naleven van milieu- en gezondheidsrichtlijnen. De facilitair manager zorgt ervoor dat deze aanpassingen soepel verlopen en minimale overlast veroorzaken.

Door een facilitair manager van Facility in dienst te nemen, investeert een organisatie niet alleen in de optimalisatie van haar facilitaire dienstverlening, maar ook in een werkomgeving die het welzijn en de productiviteit van haar medewerkers centraal stelt. Dit benadrukt het belang van een strategische benadering van facilitair management, met een focus niet alleen op operationele efficiëntie, maar ook op de lange termijn bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen en -cultuur.

 

Specialist in facilitair management!

Bij Facility introduceren we een frisse blik op facilitair management. We beschouwen onszelf niet simpelweg als een leverancier van personeel; we positioneren ons als jouw vertrouwde partner bij het vormgeven van een veilige, efficiënte en prettige werkomgeving.

Elk lid van ons zorgvuldig uitgekozen team van facilitair managers vertegenwoordigt meer dan een werknemer; zij zijn ware specialisten, gedreven door een passie voor uitmuntendheid en perfect in lijn met jouw specifieke eisen.

Opteren voor Facility betekent kiezen voor een onbezorgde ervaring, ondersteund door onze buitengewone professionaliteit en toewijding.

Uitstekend Management

Een Facilitair Manager van Facility zet de standaard voor kwaliteit en innovatie in jouw organisatie. We overtreffen verwachtingen met onze expertise, flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Elk project benaderen we met maximale zorg en aandacht voor een optimale werkomgeving.

managementfacilitair

 Projectgerichte Optimalisatie

Facilitair management voor projectgerichte optimalisatie richt zich op het nauwgezet afstemmen van facilitaire processen en diensten op de specifieke doelstellingen en behoeften van projecten. Door deze aanpak kunnen we de efficiëntie en effectiviteit van projecten aanzienlijk verbeteren, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een soepele en naadloze integratie van facilitaire ondersteuning.

Management Oplossingen

Facilitair Management Oplossingen bieden de flexibiliteit die essentieel is in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag. Wij ontwerpen diensten die naadloos aansluiten bij jouw unieke behoeften en uitdagingen. Ons doel is om jouw organisatie te ondersteunen met op maat gemaakte, efficiënte en kosteneffectieve facility beheer.

Facilitaire diensten op maat

Vind de ideale facilitair manager voor jouw bedrijf bij Facility

Bij Facility onthullen we het cruciale belang van een deskundige facilitair manager op de juiste positie. Wij verzorgen al jouw facilitaire vereisten, waardoor jij je volledig kunt focussen op je primaire bedrijfsvoering.

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.