Daarom Facility

Zorgeloos ondernemen

Wij creëren met full service ondersteuning een goed gefaciliteerde werkomgeving die meebeweegt met jouw organisatie. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij wat nodig is om jou zorgeloos te laten ondernemen. Van tijdelijke operationele ondersteuning tot duurzame integrale oplossing, wij leveren professioneel en persoonlijk maatwerk. Ook als de vraag verandert, bewegen wij mee. Tussentijds opschalen of krimpen? Geen probleem. Je kan alle facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze expertise is zowel breed als specialistisch. Daardoor kunnen we proactief handelen, flexibel opereren en op maat leveren. Jouw zorgen zijn onze uitdaging.

Full service ondersteuning = Kostenbesparing

Alledaagse werkprocessen kunnen altijd efficiënter. Als facilitair partner analyseren we bestaande processen en geven advies over hoe het beter, sneller en goedkoper kan. Ook geven we trainingen aan teams (intern & extern) en individuele medewerkers (on the job) om het beste in iedereen naar boven te halen. We werken met een vast aanspreekpunt, snelle service en eenduidige facturatie. Geen administratieve rompslomp, wel overzicht en transparantie.

Full service ondersteuning = 100% continuïteit

Wij bieden 100% continuïteitsgarantie op onze diensten. Dat wil zeggen dat wij altijd een tweede en derde medewerker inwerken als backup. Mocht de door ons gedetacheerde medewerker uitvallen door ziekte of vakantie, dan staat er altijd iemand klaar om direct in te vallen. We laten je dus nooit zitten. Heb je een acuut capaciteitsprobleem? Neem direct contact op

Full service ondersteuning = Tevreden klanten

Een gastvrije werkomgeving draagt bij aan de professionaliteit van jouw bedrijf. Wij doen alles voor een optimale klant- en pandbeleving. Onze ervaren, goed opgeleide Hospitality professionals zorgen ervoor dat jouw klanten warm worden onthaald en met een goed gevoel het pand verlaten.

In onze open organisatie met korte communicatielijnen zijn we continu op zoek naar hoe we onze relaties nóg beter van dienst kunnen zijn.

Gemotiveerd personeel

Stroef lopende werkprocessen en een ongastvrije werkomgeving zorgen voor ongemotiveerd personeel. Dit belemmert de productiviteit en betrokkenheid van jouw medewerkers. Facility haalt het beste in jouw bedrijf naar boven door de juiste mensen te detacheren en advies te geven waar nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat je eigen medewerkers elke dag met plezier naar het werk gaan. Met onze kennis en expertise maken en implementeren we een plan op maat om de klant- en pandbeleving van jouw bedrijf structureel te verbeteren.

Full service ondersteuning

Of het nu gaat om Hospitality, facilitaire dienstverlening of project/interim-management, Facility ontzorgt organisaties met full service ondersteuning.

  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • 30 jaar ervaring in facilitair management
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Geen omkijken naar planning en administratie
  • 100% continuïteit van kwaliteit

Werken met Facility

Enthousiast over full service ondersteuning? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing