Daarom Facility

Zorgeloos ondernemen

Wij creëren met full service ondersteuning een goed gefaciliteerde werkomgeving die meebeweegt met uw organisatie. Met 30 jaar ervaring weten wij wat nodig is om u zorgeloos te laten ondernemen. Van tijdelijke operationele ondersteuning tot duurzame integrale oplossing, wij leveren professioneel en persoonlijk maatwerk. Ook als de vraag verandert, bewegen wij mee. Tussentijds opschalen of krimpen? Geen probleem. U kunt alle facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze expertise is zowel breed als specialistisch. Daardoor kunnen we proactief handelen, flexibel opereren en op maat leveren. Uw zorgen zijn onze uitdaging.

Full service ondersteuning = Kostenbesparing

Alledaagse werkprocessen kunnen altijd efficiënter. Als facilitair partner analyseren we bestaande processen en geven advies over hoe het beter, sneller en goedkoper kan. Ook geven we trainingen aan teams (intern & extern) en individuele medewerkers (on the job) om het beste in iedereen naar boven te halen. We werken met een vast aanspreekpunt, snelle service en eenduidige facturatie. Geen administratieve rompslomp, wel overzicht en transparantie. Vraag een Quick Scan aan om uw facilitaire organisatie onder de loep te laten nemen.

Full service ondersteuning = 100% continuïteit

Wij bieden 100% continuïteitsgarantie op onze diensten. Dat wil zeggen dat wij altijd een tweede en derde medewerker inwerken als backup. Mocht de door ons gedetacheerde medewerker uitvallen door ziekte of vakantie, dan staat er altijd iemand klaar om direct in te vallen. We laten u dus nooit zitten. Heeft u een acuut capaciteitsprobleem? Vraag een Facility Quick Fix aan.

Full service ondersteuning = Tevreden klanten

Een gastvrije werkomgeving draagt bij aan de professionaliteit van uw bedrijf. Wij doen alles voor een optimale klant- en pandbeleving. Onze ervaren, goed opgeleide Hospitality professionals zorgen ervoor dat uw klanten warm worden onthaald en met een goed gevoel het pand verlaten.

In onze open organisatie met korte communicatielijnen zijn we continu op zoek naar hoe we onze relaties nóg beter van dienst kunnen zijn.

Gemotiveerd personeel

Stroef lopende werkprocessen en een ongastvrije werkomgeving zorgen voor ongemotiveerd personeel. Dit belemmert de productiviteit en betrokkenheid van uw medewerkers. Facility haalt het beste in uw bedrijf naar boven door de juiste mensen te detacheren en advies te geven waar nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat uw eigen medewerkers elke dag met plezier naar het werk gaan. Met de Facility Optimizer maken en implementeren we een plan op maat om de klant- en pandbeleving van uw bedrijf structureel te verbeteren.

Full service ondersteuning

Of het nu gaat om Hospitality, facilitaire dienstverlening of project/interim-management, Facility ontzorgt organisaties met full service ondersteuning.

  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • 30 jaar ervaring in facilitair management
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Geen omkijken naar planning en administratie
  • 100% continuïteit van kwaliteit

Werken met Facility

Enthousiast over full service ondersteuning? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing