Opzoek naar huismeesters?

huismeesters

In de moderne werkomgeving is het cruciaal om betrouwbare ondersteuning te hebben. Huismeesters zijn daarbij onmisbaar.

Facility begrijpt dit goed en zet zich in voor het bevorderen van een efficiënte, veilige en aangename werkomgeving door hun uitgebreide expertise in facilitaire diensten.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor huismeesters van Facility?

Bij Facility vallen onze huismeesters op door hun grote betrouwbaarheid, brede ervaring en diensten die speciaal op maat zijn gemaakt. Onze experts zijn niet alleen slim, maar passen zich ook goed aan aan de bijzondere cultuur en behoeften van jouw bedrijf. Ze zijn heel goed in preventief onderhoud, snel reageren in noodsituaties en zorgen dat de werkplek veilig en productief blijft.

Betrouwbare huismeesters!

Bij Facility veranderen we hoe je naar huismeesters kijkt. Wij staan niet gewoon bekend als een detacheringsbureau; we zijn je vertrouwde partner voor het scheppen van een veilige, doeltreffende en prettige leefomgeving.

Ieder teamlid is zorgvuldig uitgekozen en biedt meer dan alleen zijn of haar diensten; ze zijn specialisten in hun vak, volledig toegewijd aan kwaliteit en perfect afgestemd op wat jij nodig hebt.

Ga met ons in zee en ontdek de rust die komt met onze ongekende professionaliteit en inzet.

huismeesters

Ervaren en gespecialiseerd

Onze betrokken huismeesters brengen een rijke ervaring mee en zijn experts in het bieden van topkwaliteit services. Door de handen ineen te slaan met ons, verkrijg je toegang tot een groep professionals die jouw vastgoedmanagement naar een hoger plan tilt.

Flexibiliteit en maatwerk

We zijn ons ervan bewust dat elk project zijn eigen unieke uitdagingen kent. Daarom leveren we aanpasbare inzetmogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen die tegemoetkomen aan jouw specifieke vereisten. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke assistentie of ondersteuning voor de lange termijn, we richten onze dienstverlening nauwkeurig op jouw behoeften af.

Kostenbesparing en efficiëntie

Bij Facility zetten we ons in om kosten te verminderen en efficiëntie te verhogen. Onze deskundige huismeesters optimaliseren het gebruik van middelen en beperken overbodige kosten, resulterend in aanzienlijke financiële voordelen voor jouw organisatie.

 

Facilitaire diensten op maat

Ontdek de perfecte huismeester voor jouw organisatie via Facility.”

Ontdek bij Facility het belang van gekwalificeerde huismeesters op de juiste plek. Wij regelen al jouw facilitaire behoeften, zodat jij je volledig kunt richten op je kernactiviteiten.

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.