Opzoek naar receptiediensten?

In de tegenwoordige dynamische werkwereld, waarin klantgerichtheid en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan, vormen onze toegewijde front office professionals de onmisbare schakel. Specifiek in de boeiende wereld van hospitality diensten, vervullen zij een cruciale rol in het overtreffen van verwachtingen en het creëren van gastvrije ervaringen voor onze gasten.

Maak een afspraak

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Waarom Kiezen voor receptiediensten van Facility?

Waarom zou je kiezen voor de receptiediensten van Facility? We begrijpen dat de keuze voor de juiste receptiedienstverlener een cruciale beslissing is voor je bedrijf. Bij Facility willen we je overtuigen waarom wij de perfecte partner zijn voor al je receptiebehoeften.

Ervaring en Expertise: Facility heeft jarenlange ervaring in het leveren van receptiediensten in diverse sectoren. Onze getalenteerde teamleden beschikken over de benodigde expertise om uitmuntende service te bieden.

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Of je nu een klein kantoor hebt of een groot bedrijfscomplex, we passen onze diensten aan om aan jouw eisen te voldoen.

Klantgerichtheid: Bij Facility staat de klant centraal. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en zorgen voor een positieve ervaring voor zowel medewerkers als bezoekers.

Kwaliteit en continuïteit: Onze reputatie is gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn trots op de consistente service die we leveren en onze vermogen om te voldoen aan strikte servicelevel overeenkomsten.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor receptiediensten die uitblinkt in ervaring, klantgerichtheid, en maatwerkoplossingen, dan is Facility de juiste keuze voor jou. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw receptie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Eerste klas ondersteuning!

Opteren voor de receptiediensten van Facility betekent kiezen voor eersteklas ondersteuning voor jouw organisatie.

Onze receptiemedewerkers excelleren niet alleen in het bieden van efficiënte oplossingen, maar beschikken eveneens over diepgaande klantenservicevaardigheden om een positieve ervaring te waarborgen.

Zij fungeren als de schakel tussen jouw bedrijf en bezoekers, en zorgen ervoor dat elk contactmoment naadloos verloopt.

Verhoog productiviteit

Ben je op zoek naar manieren om de productiviteit van je medewerkers te verhogen? Onze receptiediensten van Facility kunnen een aanzienlijke impact hebben op de efficiëntie van je bedrijf. Laat ons je ondersteunen bij de receptie en administratieve taken, zodat jouw team zich kan concentreren op hun kerntaken en doelen.

Bezoekerservaring

Wil je dat elke bezoeker van jouw bedrijf een blijvend positieve indruk krijgt? Onze receptiemedewerkers zijn getraind in gastvrijheid en klantenservice. Ze zorgen voor een warm welkom en een vlotte bezoekerservaring, waardoor je bedrijf onvergetelijk wordt voor alle gasten.

Bespaar tijd en kosten

Tijd en kosten zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Met onze bewezen receptiediensten kun je niet alleen tijd besparen, maar ook kosten verlagen. Ontdek hoe Facility je kan helpen om efficiënter te werken en tegelijkertijd je budget te optimaliseren.

Facilitaire diensten op maat

Receptiediensten bij Facility.

Ontdek de meerwaarde van onze deskundige receptiemedewerkers bij Facility. Wij nemen het beheer van jouw receptiediensten op professionele wijze over, waardoor jij je kunt richten op de kerndoelen van je organisatie.

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.