Opzoek naar een servicedesk medewerker?

servicedesk medewerkers

In de snel veranderende werkomgeving van vandaag is het cruciaal om te kunnen rekenen op betrouwbare en deskundige ondersteuning. Medewerkers van de servicedesk vervullen een sleutelrol in dit proces.

Maak een afspraak

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Waarom kiezen voor een servicedesk medewerker van Facility?

In een wereld waar klanttevredenheid en technologische ondersteuning cruciaal zijn voor succes, blinken onze servicedesk medewerkers uit dankzij hun buitengewone vaardigheden in zowel klantenservice als technische support. Bij Facility zijn we ons bewust van het belang van snelle en effectieve communicatie. Onze servicedesk medewerkers zijn specifiek getraind om elke vraag of probleem efficiënt en deskundig te behandelen.

Eersteklas ondersteuning!

Kiezen voor een servicedesk medewerker van Facility betekent kiezen voor iemand die jouw organisatie voorziet van eersteklas ondersteuning.

Onze medewerkers zijn niet alleen bedreven in het bieden van technische oplossingen, maar beschikken ook over uitgebreide kennis van klantenservice om een positieve ervaring te waarborgen.

Ze fungeren als de schakel tussen jouw technologie en de eindgebruikers, waarbij ze ervoor zorgen dat elk interactiemoment vlekkeloos verloopt.

Snelle en Effectieve Support

Onze servicedesk medewerkers zorgen voor een snelle oplossing van problemen, waardoor de impact op je bedrijfsvoering tot een minimum wordt beperkt.

medewerker service

Persoonlijke Aandacht

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke kenmerken; vandaar dat onze servicedesk medewerkers ondersteuning op maat bieden, afgestemd op jouw specifieke wensen.

service-desk
Deskundig Advies

Maak gebruik van de uitgebreide expertise van onze servicedesk medewerkers om niet alleen huidige uitdagingen aan te pakken, maar ook om toekomstige problemen te voorkomen.

Facilitaire diensten op maat

Vind jouw ideale servicedesk medewerker bij Facility.

Ervaar de kracht van professionele servicedesk medewerkers bij Facility. Wij beheren jouw technische ondersteuning, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt voor je organisatie

Wij doen dat in 3 stappen:
 • Maak een afspraak

 • Krijg een passend voorstel en selectie van medewerker

 • Start van de juiste professional(s) voor jouw organisatie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stop met zorgen maken over je facilitaire organisatie en laat Facility het voor je regelen.

Reacties van onze opdrachtgevers

Andere organisatie kiezen voor onze facilitaire dienstverlening

“Als snel groeiend bedrijf hebben wij vaak last-minute projecten. Facility levert snel en denkt graag met ons mee. Fijne samenwerking met Facility!”

Roy Henke
Team Lead Office
& Facility Management,
Adyen

“De communicatie met Facility loopt vlot en de lijnen zijn kort. Alles is bespreekbaar en er wordt goed meegedacht. Al sinds 2016 een betrouwbare partner.”

Karina Stevense
Facilitair Manager,
Rexel

“Flexibiliteit is kenmerkend voor Facility. Met professionele mensen wordt ervoor gezorgd dat de receptie altijd 100% bemand is. Een prettige zekerheid!”

Judith Korver
Office Manager,
Global Knowledge

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren we persoonlijke ervaringen

Facilitair nieuws

Blijf op de hoogte van facilitaire ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van interessante artikelen en ontwikkelingen in de facilitaire branche en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Zo ontvang je wekelijks tips en leuke nieuwtjes over facilitaire dienstverlening.

Facilitaire ontzorging door Facility

 • Professioneel

 • Vlotte werkprocessen

 • Flexibele facilitaire ondersteuning

 • Focus op kerntaken

 • Integrale aanpak

 • Maatwerkoplossingen

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.