Wij zijn een match!

Dit vind jij leuk om te doen

Wij bieden een baan bij een heel mooi bedrijf met enthousiaste collega’s, goede begeleiding en persoonlijke aandacht vanuit Facility.

Jij wilt heel graag aan het werk en hebt daarom het hele internet al afgezocht naar jouw facilitaire droombaan. Helaas heb je deze nog niet kunnen vinden. Niet getreurd, want je bent bij Facility aan het juiste adres.

Wij hebben de tofste facilitaire functies en wanneer jij je gegevens via onderstaande link upload kom je automatisch in onze database en nemen wij contact met je op wanneer we je droombaan beschikbaar hebben!

Dit wordt jouw werkplek

Waar jij precies gaat werken ligt natuurlijk helemaal aan jouw wensen. We hebben opdrachtgevers door heel Nederland, zowel hospitality, facilitair en management functies. Wij hebben vacatures in alle soorten en maten in de aanbieding, zowel parttime als fulltime en zowel mogelijk als ZZP’er als in loondienst bij Facility of bij onze opdrachtgever.

Afhankelijk van de opdracht en het soort dienstverband bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan, met de intentie om je nooit meer te laten gaan.

Dit ben jij

  • Jouw energie draagt bij een optimale werksfeer

  • Je hebt een open, gastvrije en representatieve uitstraling

  • Je bent mensen graag van dienst

  • Je kan je vinden in de kernwaarden van Facility

  • Je wilt graag samen met ons de wedstrijd winnen!