Leestijd: 2 minuten

Facility is opnieuw SNA-gecertificeerd! Dit betekent dat onze organisatie voldoet aan de strenge eisen op het gebied van personeelsadministratie en financiën. Het SNA-keurmerk is een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit en compliance. In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen en delen we meer over de betekenis van het SNA-keurmerk en het belang ervan voor onze organisatie.

Wat is het SNA-keurmerk en waarom is het belangrijk?

Het SNA-keurmerk, oftewel Stichting Normering Arbeid, is een certificering die aangeeft dat een organisatie voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen op het gebied van personeelsadministratie en financiën. Het keurmerk biedt zekerheid aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners dat wij als Facility onze verantwoordelijkheden serieus nemen en ons houden aan de geldende regels en voorschriften.

Het harde werk en de inzet achter het behalen van het keurmerk

Het behalen van het SNA-keurmerk is geen gemakkelijke opgave. Het vereist een nauwgezette aanpak, waarbij alle processen en dossiers op HR en Finance gebied grondig worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Ons team heeft met volle toewijding gewerkt om ervoor te zorgen dat we aan de strenge eisen voldoen. Het is een resultaat van teamwork, waarbij iedereen zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

De voordelen van het SNA-keurmerk voor onze klanten en partners

Voor onze klanten en samenwerkingspartners is het SNA-keurmerk een bevestiging van onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Het biedt hen de zekerheid dat wij als Facility de juiste processen en controles hebben om risico’s te minimaliseren en te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Daarnaast geeft het hen vertrouwen in onze capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren met een focus op kwaliteit en compliance.

Onze toekomstige inzet voor kwaliteit en compliance

Hoewel we trots zijn op het behalen van het SNA-keurmerk, zien we dit niet als het eindpunt. Het is een stimulans om ons nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. We blijven investeren in onze processen, systemen en medewerkers, zodat we continu kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze focus ligt op het bieden van een betrouwbare en compliant dienstverlening aan al onze klanten en partners.

Conclusie

Het behalen van het SNA-keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor Facility. Het is een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit en compliance, en een bevestiging dat we op de juiste koers zitten. We willen graag onze waardering uitspreken voor het harde werk en de inzet van ons team, dat dit succes mogelijk heeft gemaakt. Met het SNA-keurmerk op zak kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en blijven we streven naar uitmuntendheid in al onze activiteiten.

Ontvang wekelijks tips en nieuws over facilitaire dienstverlening
Naam