Facilitair

Wij regelen al jouw facilitaire zaken

Je wilt jouw kostbare tijd niet verspillen aan facilitaire zaken zoals het zoeken van goede huismeesters, het pandonderhoud of het regelen van een verhuizing. Facility neemt het facilitaire werk uit handen zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Wij detacheren ervaren facilitair medewerkers die snappen wat prioriteit heeft en zien waar kansen liggen. Onze huismeesters, conciërges, beheerders, postkamermedewerkers en bodes zijn vakmensen die adequaat, probleemoplossend en met oog voor detail werken. Ze denken niet alleen mee, ze kijken vooruit. We werken met flexibele contracten zodat we kunnen meebewegen met de behoeften van jouw organisatie.

Maatwerk facilitaire oplossingen

Van tijdelijke klus tot dagelijkse ondersteuning; Facility levert maatwerk en biedt full service support. Als partner zijn wij betrokken bij onze medewerkers en opdrachtgevers. Naast het ontzorgen in planning, begeleiding en administratie, organiseren we trainingen en regiobijeenkomsten. Wij kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en spelen daar flexibel en snel op in.

Uw facilitair partner

Facility is specialist in facilitaire dienstverlening. Met 30 jaar ervaring zijn we goed ingespeeld op de markt en hebben we een groot landelijk netwerk van specialisten en professionals opgebouwd.

  • Flexibele en proactieve facilitair partner
  • Detachering van ervaren facilitair medewerkers
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Van reactief naar proactief
  • Flexibele contracten
  • Persoonlijke betrokkenheid

Werken met Facility

Facility heeft 30 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening op het gebied van gebouwonderhoud, toezicht en facilitair beheer

Waarmee kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. Wij detacheren niet alleen de juiste mensen, maar geven ook Hospitality trainingen en advies.

Facilitair

Vakbekwame huismeesters, conciërges, (VVE) beheerders, postkamermedewerkers, bodes en meer. Wij detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing