Het creëren van meerwaarde voor de eindgebruiker.

Een schone en opgeruimde, goed geoutilleerde en veilige werkomgeving willen we allemaal. Dat vraagt om vakmensen die adequaat, probleemoplossend en met oog voor detail werken. Facility levert ervaren professionals, die snappen wat prioriteit heeft en zien waar kansen liggen. Met onze huismeesters, conciërges, beheerders, postkamermedewerkers en bodes kunnen opdrachtgevers rekenen op een soepele en betrouwbare samenwerking, groot verantwoordelijkheidsgevoel en vakmanschap. Ze denken niet alleen mee, ze kijken vooruit!

Van tijdelijke klus tot dagelijkse ondersteuning, Facility levert maatwerk en biedt full service support. Als partner zijn wij betrokken bij onze medewerkers en opdrachtgevers. Naast het ontzorgen in planning, begeleiding en administratie, organiseren we trainingen en regiobijeenkomsten. Zo houden we de kennis en kunde van onze medewerkers up-to-date, vergroten we hun inzetbaarheid en stimuleren we kennisdeling.

Wij garanderen 100% continuïteit met ons Facility Support Team. Een regionaal team van flexibele, ingewerkte specialisten dat altijd is voorbereid om in te vallen. We laten u niet zitten. Nooit.

Onze missie

Facility is specialist in facilitaire dienstverlening. Met 25 jaar ervaring zijn we goed ingespeeld op de markt en werken we met een groot landelijk netwerk van specialisten en professionals.

  • Flexibele en proactieve facilitair partner
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Getrainde, vakbekwame en ervaren mensen
  • Van reactief naar proactief
  • Flexibele contracten
  • Persoonlijke betrokkenheid

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Facility heeft 25 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening
op het gebied van gebouwonderhoud, toezicht en facilitair beheer.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Van gastvrouw tot office-assistent, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. En 100% continuïteit.

Vakbekwame huismeesters, conciërges en beheerders. Maar ook postkamermedewerkers en bodes. Voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Totaaloplossingen met full service support. Kies met een integrale aanpak van alle diensten voor een gastgericht, efficiënt en optimaal resultaat.

Specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc management issues, zoals  o.a. bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en implementatie van FMIS-systemen.