Hospitality

Wij zorgen dat jouw klanten & medewerkers zich welkom voelen

Een goede klant- en pandbeleving begint bij het eerste contact, telefonisch of bij de voordeur. De eerste indruk is cruciaal. Jouw klanten en medewerkers moeten zich direct welkom voelen. Hospitality zit ons in het bloed. Facility detacheert ervaren Hospitality medewerkers. Ze zijn gastvrij, servicegericht en hebben hart voor de zaak. Als het gaat om gastontvangst, basis receptiediensten of een uitgebreider takenpakket met (back)office ondersteunende werkzaamheden; dan wij leveren de juiste mensen en nemen al het regelwerk uit handen.

Hospitality trainingen & advies

Geen extra inzet nodig, maar wel behoefte aan advies en optimalisatie? Ook dan komen we graag in actie. We analyseren, adviseren en bieden handige tools. We geven trainingen voor teams en individuele training on the job. Onze Hospitality experts komen graag bij jou langs voor een persoonlijk gesprek.

Hospitality is onze passie

Facility is specialist in Hospitality. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers en klanten professioneel worden ontvangen en met een goed gevoel het pand verlaten. We zijn op de hoogte van de trends in het vak en werken samen met innovatieve partijen.

  • Flexibele en proactieve partner in Hospitality
  • Detachering van ervaren medewerkers
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Opstarten en aanvullen teams
  • Individuele- en teamtraining
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie

Werken met Facility

Onze Hospitality experts geven analyses,
advies en tools ter optimalisatie van jouw guest journey

Waarmee kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

Hospitality

Van gastvrouw tot office-manager, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. Wij detacheren niet alleen de juiste mensen, maar geven ook Hospitality trainingen en advies.

Facilitair

Vakbekwame huismeesters, conciërges, (VVE) beheerders, postkamermedewerkers, bodes en meer. Wij detacheren ervaren professionals die zorgen voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Facilitair Management

(Tijdelijk) op zoek naar een ervaren facilitair manager? Wij detacheren specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc managementissues, zoals bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en procesimplementatie.

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing