Wij willen dat uw gasten zich welkom voelen.

De eerste indruk bij contact is cruciaal. Aan de telefoon en bij ontvangst, het moet meteen goed zijn. Professioneel en gastvrij, servicegericht en met hart voor de zaak. Daar zorgen wij voor. Of het nu gaat om puur gastontvangst, basisreceptiediensten of een uitgebreider takenpakket met (back)office ondersteunende werkzaamheden, wij leveren maatwerk en nemen al het regelwerk uit handen. Wel zo makkelijk. Dat doen we ook als opdrachtgevers gedeeltelijk bij ons uitbesteden. Samen met de bedrijfseigen medewerkers vormen we één team, dus zo gaan we ook met elkaar om. Professioneel èn persoonlijk.

Geen extra inzet nodig, maar wel behoefte aan advies en optimalisatie? Ook dan komen we graag in actie. We analyseren, adviseren en bieden handige tools. We geven Hospitality trainingen voor teams en individuele training on the job. Onze Hospitality experts komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Wij garanderen 100% continuïteit met ons Hospitality Backup Team. Een regionaal team van flexibele, ingewerkte specialisten dat altijd is voorbereid om in te vallen. We laten u niet zitten. Nooit.

Hospitality is onze passie.

Facility is specialist in Hospitality. We zijn goed op de hoogte van actuele tendensen en trends in het vak en we hechten belang aan samenwerking en kennisdeling met innovatieve partijen.

  • Flexibele en proactieve partner in Hospitality
  • Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
  • Goed getrainde, vakbekwame en ingewerkte professionals
  • Opstarten en aanvullen teams
  • Individuele en teamtraining
  • Analyse, advies en tools ter optimalisatie

Werken met Facility

video
Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie
contact met ons op.

Onze Hospitality experts geven analyses, advies
en tools ter optimalisatie van uw guest journey.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Van gastvrouw tot office-assistent, van 4 tot 40 uur. Alles voor een vlekkeloze ontvangst, soepele doorstroom en proactieve ondersteuning. En 100% continuïteit.

Vakbekwame huismeesters, conciërges en beheerders. Maar ook postkamermedewerkers en bodes. Voor een flexibele, efficiënte en zorgeloze facilitaire dienstverlening.

Totaaloplossingen met full service support. Kies met een integrale aanpak van alle diensten voor een gastgericht, efficiënt en optimaal resultaat.

Specialisten voor complexe facilitaire vraagstukken en ad hoc management issues, zoals  o.a. bedrijfsverhuizingen, opzetten BHV-organisatie en implementatie van FMIS-systemen.